42 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 274 karakterer
74
23
30
45
102
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 22 mnd siden

  Fantastisk

  Helt fantastisk, fikk bort alt av gul skjær og altfor hvite tupper. Naturlig beige farge. Tommel opp
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 5 mnd siden

  Grønne undertoner

  Denne gjorde absolutt ingenting med håret annet enn å legge igjen en grusom grønn undertone. Hadde så stor tro på denne og startet med ett veldig kaldt hår, så ble så skuffet over produtket.
  Så om målet ditt er gått/kaldt hår, for all del dropp denne og kjøp en god blå/lilla sjampo istede, det vil gi deg mye bedre resultat.
  2 liker
  • for 5 mnd siden
   Ble brukt av ei med blondt hår, ikke meg med brunt.
   Liker
 • for 3 uker siden

  Krise

  Hvor fort kan man få fargen ut? Jeg blinsa å tok oppi light cobber og gledet meg til å bli litt «rødhårete» igjen, det jeg ikke hadde lest var at den ikke satt seg i ufarget hår, hehe. Så nå er etterveksten min blond/rød, og resten ganske kobber. Det ser jævli ut, haha
  1 liker
 • Anbefales!

  Jeg farget håret mitt sistgang for 8 mnd siden, jeg er mørk i meg selv og har blondt hår, så etterveksten blir kjedelig, men så tipset frisøren min om dette produktet for å holde på brunfargen, og jeg elsker den!
  Ser ut som jeg kommer fra frisøren hver gang jeg vasket håret, prøver å kun bruke det på det mørke området og resultatet er nydelig.
  Jeg liker ikke når håret blir tungt eller fett etter en dag, men det blir det absolut ikke med denne! .Den er drøy og du får mye til en billig peng. Anbefales!
  1 liker
 • Ble grønt

  Som frisør så pleide jeg å bruke den med lilla pigmenter(revlon 1002) i salongen, var alltid super fornøyd med den. Så derfor ville jeg prøve dette produktet på mitt blonde hår. Fargen ble en forferdelig grumsete beige farge, så etter en vask ble den mint grønt. Kan hende den jeg fikk var en feil vare, men virkelig ikke fornøyd. om man kunne gitt et produkt 0 stjerner så hadde jeg heller gitt det.
  2 liker
 • Blande??

  Hei. Kan jeg blande 1002 WHITE PLATINUM 
  med FOUR REASONS TAKE AWAY COLOR 10.01 ICE ICE BLONDY (MYCKET LJUS ASKBLOND) ??? Eller vil dette gi misfarget hår? :) Takk for svar.
  1 liker
  • Frisør på Lyko
   for 9 mnd siden
   Hei Marlin! Man kan ikke blande en fargeinnpakning med en toning. Derimot kan du bruke Platinum 1002 etter at du har brukt en toning for å beholde en kald nyanse.
   Liker
 • God som kur.

  Håret blir veldig mykt og man får frisørfølelsen, men så ikke så mye til fargeeffekten.
  3 liker

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 000 Clear

274 Vurderinger
189,-Anb. pris 207,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Hårkur med fargepigmenter som gir nytt liv til farget hår. Gir et glansfullt og sunt resultat med intense farger.

Bruk:

Vask og tørk håret i et håndkle. Bruk hansker. Pump 8til 10 ganger og fordel kremen i håret med fingrene eller en kam. Gre ut håret, la kremen sitte i 3 minutter. Skyll grundig.

Holder til 10-15 påføringer.

270ml

Vanligvis kjøpt sammen

258,-
480,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020