Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Revolt
Microfiber Fusion Sponge

3 Vurderinger
135,-

Denne sminkesvampen er en kombinasjon av en foundationkost & blendesvamp! Revolt Microfiber Fusion Sponge gir deg det beste av to verdener! Denne supermyke sminkesvampen har et dobbeltlag og sparer dermed opptil 50% av sminkeproduktet ditt mens den har perfekt produktfordeling av ALLE sminkeprodukter.

De dobbeltsidige rette kantene gjør det enkelt å påføre alle sminkeprodukter med presisjon, for alle konturer i ansiktet. Det ytre ultramyke og ikke-slipende mikrofibermaterialet er laget av svært små fibertråder, som er mindre enn silketråd og holder fast på alle kremprodukter. Det indre laget er en tradisjonell kjerne av antimikrobiell sminkesvamp. Når disse to lagene jobber sammen skaper de en fusjonsteknikk som gir den perfekte blendingen med mindre produkt.

Bruk med kremprodukter: Fyll opp svampen med vann og la den ekspandere til 1.5X sin egen størrelse, press deretter ut alt vann og du er klar for å bruke den!

Bruk med tørre produkter: Bruk den akkurat som den er, tørr.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter