RFSU

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 9 mnd siden

    Fantastisk produkt

    Produktet virket fort da jeg hadde uvi! Jeg har også tidligere slitt med hyppig uvi, men etter jeg brukte dette produktet har jeg ikke hatt en eneste uvi på nesten 4 måneder! Anbefales på det sterkeste!
    4 liker

RFSU
UriCUR 15 st

3 Vurderinger
160,65Anb. pris 189,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

RFSU UriCur Utipro Plus er en helt ny behandling for urinveisinfeksjon. Den er unik da den behandler selve grunnårsaken til at du får urinveisinfeksjon. Produktet er innovativt og unikt da det virker på to områder: urinblæra og i tarmen. Tablettene tas oralt ved første symptom på urinveisinfeksjon og gir effekt allerede innen 48 timer med lindret svie og minsket behov av å tisse ofte.

UriCUR Utipro Plus tas som en behandlende kur i fem dager og har klinisk bevist effekt. Produktet kan også brukes forebyggende mot tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Det er et reseptfritt alternativ til antibiotika, gir ingen bivirkninger (ufarlig å bruke) og ingen risiko for overdosering eller resistens.

15stk

Vanligvis kjøpt sammen

278,15
529,55

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter