Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 uker siden

  Veldig bra!

  Lett håndterlig! Sett refillen oppi Rica Voksapplikator og varm opp voksen. Legg et lag med voks direkte på huden der du ønsker å fjerne hår. Deretter bruker du papir-remser til å fjerne voksen i en jevn og rask bevegelse. Voksen er skånsom mot huden men samtidig effektiv! Om du får voks på uønskede steder, fjernes den lett med olje.
  Tips: kjøp flere refills samtidig og finn din favoritt!
  #konkurranse
  2 liker

RICA
Titanium/Rose Voks Refill 100 ml

1 Vurderinger
59,-
Voks, Ros refill. Klassisk voks. Denne rosa voks inneholder titandioksid som reduserer røde prikker selv i de mest følsomme områdene. Regelmessig bruk av denne voksen reduserer hårveksten, og fjerning vil gå raskere og lettere. Kan brukes på alle hudtyper, selv på følsomme deler av ansikt og kropp.

100 ml

En god voks fjerner uønsket hår effektivt, samtidig som huden etterlates myk, glatt og elastisk. Med Rica er dette mulig, da det er en mild voks, samtidig som den er utviklet for å feste seg på hår, men ikke på hud. Disse egenskapene har voksen takket være en unik sammensetning av harpiks kombinert med nærende og mykgjørende oljer samt bivoks. Bivoks er et sekret fra «Apis Mellifica», den bien som produserer honning. Denne voksen utvinnes fra honningkaken i dag på samme måte som før i tiden, ved å dyppe dem ned i varmt vann. Voksen flyter da opp til overflaten og samles opp. Bivoks inneholder små mengder pollen og ikke minst Propolis. Propolis inneholder stoffer som gjør det antibakterielt. Propolis kan også drepe, eller forhindre veksten av visse sopparter. Den har mange ulike egenskaper, den vanligste er leging av sår.
 • Kategori:Voksing
 • Artikelnummer:
  1540-102-0100

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter