Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rituals
The Ritual Of Samurai
Face 24h Active Hydration Face Cream 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
325,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser

Fuktighetsgivende gelkrem for ansiktet med naturlige ingredienser som fukter huden intensivt hele dagen. Lett konsistens som ikke kleber, som absorberes lett og som gir huden en matt finish og ny energi. Gelkrem med de mest kraftfulle naturlige ingrediensene som fukter huden og motvirker en stram, ubehagelig og tørr følelse.

Egenskaper: Gelkrem med mange bruksområder som fukter huden på dypet i 24 timer samtidig som den bidrar til å fjerne luftforurensningenes negative effekter. Resultatet er at huden ser fuktighetsrik og ungdommelig ut hele dagen. Huden beholder fukten hele dagen takket være at kremen danner et fuktlag. Det har aldri vært lettere å få fresh hud. Ditt verktøy for å motvirke byens luftforurensninger og stress.

Hva den inneholder og hvorfor:

  • Wakame-kelp er en kraftfull kilde til mineraler og vitaminer som sies å ha stimulerende og antiinflammatoriske egenskaper. Den har en fuktighetsgivende og antioksiderende effekt på huden.
  • Sake er rikt på enzymer som skånsomt eksfolierer det ytre laget samtidig som hudens fuktbarriere opprettholdes. Det virker også antioksiderende og bidrar til å bevare hudens naturlige barriere mot ytre miljøpåvirkning.
  • Ashitaba betyr “morgendagens blad” fordi nye blad vokser ut neste dag selv om du plukker dem. Det er fullt av naturlige antioksidanter og bidrar til å beskytte mot UV-strålingens negative effekter.

50ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1808-451-0050

Vanligvis kjøpt sammen

465,-
625,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter