Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 3 karakterer
1
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme negative
    for 4 mnd siden

    Den gir glød ja..

    Den gir glød i form av knallrød hud.. Er så skuffet over hele denne serien (kjøpte flere produkter) men denne sprayen topper det! Jeg hovnet opp i ansiktet, og huden ble etterhvert tørr og flassende. Den føles god på huden med en gang. Deilig lukt og god spredning fra flasken når du spayer. Men så kommer en prikkende følelse og huden blir som nevnt knallrød.
    2 liker

Rituals
The Ritual Of Namasté
The Ritual Of Namasté Urban Hydrating Mist 100 ml

3 Vurderinger
199,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Oppfriskende og fuktighetsgivende ansiktsspray som hjelper til med å fukte huden umiddelbart. En fin spray som frisker opp og fukter huden. Den danner en usynlig, beskyttende barriere som puster for å beskytte huden mot forurensningers aldrende effekter. Spray den fine sprayen etter at du har rengjort huden og gjennom dagen for å beskytte og fukte. Hjelper til med å forbedre hudens glød. Hellig Lotus er symbolet for renhet, skjønnhet og visdom. Indisk Rose anses for å være et symbol for skjønnhet og kjærlighet, og dens vann brukes for sine fuktighetsgivende egenskaper. Hyaluronsyre er kjent for sine intensivt fuktighetsgivende egenskaper. Kombinasjonen av aktive ingredienser etterlater en beroliget og oppfrisket hud. For alle hudtyper.

Bruk: Bruk etter rengjøring for å låse inn fukt og jevne ut huden. Etter rengjøring, spray rett på ansikt og hals, unngå øynene. Også perfekt som en oppfriskende spray over sminke når du er på farten.

100ml

Vanligvis kjøpt sammen

498,-
2.288,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019