Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rituals
The Ritual Of Namasté
Glow Mask 50 ml

3 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Ansiktsmaske som bidrar til hud som utstråler glød. Denne eksklusive ansiktsmasken for økt glød, med naturlig AHA, er designet for å øke cellefornyelsen og booste hudens glød. Masken eksfolierer huden og gjør den mykere, renere og mer strålende. Hellig Lotus, symbolet for renhet, skjønnhet og visdom er kjent for sine mykgjørende og pleiende egenskaper. Safranblomst, Österlandets røde gull, er kjent for antioksidanter og sine anti-aging egenskaper. Naturlig AHA fjerner døde hudceller og bidrar til at cellene fornyes. Denne unike kombinasjonen hjelper til med å fornye huden og gjøre den strålende vakker. For alle hudtyper. Maskens konsistens er ferskenfarget i starten men blir hvit når den masseres inn på huden.

Bruk: Bruk rengjøring før masken for å skape ditt egne spa-øyeblikk. Etter rengjøring, påfør masken på tørr hud og masser noen sekunder (masken blir da hvit). La masken virke i 10-20 minutter. Ta så litt vann i ansiktet og masser inn masken på nytt. Deretter skyller du av masken med varmt vann.

50ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019