Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rituals
The Ritual Of Namasté
The Ritual Of Namasté Hydrating Overnight Cream 50 ml

1 Vurderinger
299,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Intensive Moisturising Overnight Sleep Cream hjelper til med å fylle på og gjenopprette huden gjennom natten. Oppdag det optimale kveldsritualet for å aktivere huden når du sover. For intensivt fuktighetsrik, smidig hud. Det aktivt fuktighetsgivende komplekset med Hyaluronsyre og Indisk Rose hjelper til med å gjenopprette huden om natten. Naturlige oljer hjelper til med å gi huden ny struktur, får den til å se fresh og glatt ut. Natt etter natt forvandles huden, synlige linjer fra uttørking jevnes ut, huden ser freshere ut og får en boost. Våkne med hud som fuktes på dypet med vann, glattes ut og er lindret.

I århundrer har Indisk Rose vært ansett som et symbol for skjønnhet og kjærlighet og dens vann brukes ofte for sine fuktighetsgivende egenskaper. Hellig Lotus, symbolet for renhet og visdom, er kjent for sine lindrende og pleiende egenskaper. Et aktivt kompleks med Hyaluronsyre og Indisk Rose hjelper til med å gjenopprette hudens fuktbalanse for intensivt fuktet og smidig hud. Naturlige, plantebaserte antioksidanter hjelper til med å beskytte huden mot negativ, ytre påvirkning. For alle hudtyper.

Bruk: Masser forsiktig inn på nylig rengjort hud etter at du har påført Intense Hydrating Serum. Bruk sirkelformede bevegelser og la huden absorbere helt og få fukten tilbake.

50ml

  • Kategori:Nattkrem
  • Artikelnummer:
    1808-415-0050

Vanligvis kjøpt sammen

624,-
443,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019