Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 3 karakterer
0
0
1
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Stort pluss for refillmulighet

  Utrolig delikat beholder med mulighet for å kjøpe refill så du slipper å kaste hele beholderen. Kjempe pluss i boka! Men selve innholdet er jeg ikke så begeistret for. Den gir ikke nok fuktighet, huden min føles tørr og stram.
  liker
  for å skrive en kommentar

Rituals
The Ritual Of Namasté
The Ritual Of Namasté Radiance Anti-Aging Day Cream 50 ml

3 Vurderinger
335,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Lett anti-aging dagkrem som revitaliserer huden, booster gløden og hjelper til med å redusere forekomsten av fine linjer. Den lette dagkremen hjelper til med å gi huden glød igjen. Den hjelper til med å synlig redusere forekomsten av fine linjer, forbedrer hudens elastisitet og beskytter den mot frie radikalers negative påvirkning. Huden føles mykere og beroliget, er synlig fastere og revitalisert. Resultatet: vakker og jevn hud med fin glød. Gjenoppretter hudens ungdommelige glød.

Serien The Ritual of Namasté Glow består av anti-aging formulas, spesielt utviklet for å bekjempe de første tegn på aldring. Disse formlene er beriket med Safrankrokus og Hellig Lotus. Hellig Lotus, symbolet for renhet, skjønnhet og visdom er kjent for sine lindrende og pleiende egenskaper. Safrankrokus, Österlandets røde gull, er kjent for antioksidanter og sine anti-aging egenskaper. Kombinasjonen hjelper til med å regenerere huden, og etterlater huden med en fin glød. For alle hudtyper med de første alderstegn.

Bruk: Påfør dagkremen på ansiktet hver morgen etter rengjøring, toning og fuktighet (first essence & serum). Stryk oppover i sirkelformede bevegelser til den er helt absorbert.

50ml

 • Kategori:Dagkrem
 • Artikelnummer:
  1808-419-0050
Handla produkter från Rituals för minst 450 kr - få gåva på köpet!

Vanligvis kjøpt sammen

434,-
819,-

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.