Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rituals
The Ritual Of Samurai
Face Cream 24h Active Hydration Refill 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
285,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser
Refill for The Ritual of Samurai Face Moisturizing Gel Cream. En fuktighetsgivende gelkrem, laget med naturlige ingredienser som holder huden intenst smidig hele dagen. En klebefri, lett struktur som absorberes enkelt og gir huden en matt oppfrisket finish. En krem laget med de mest potente naturlige ingrediensene som gir fuktighet til huden, og motvirker en stram, ukomfortabel og tørr følelse.
En multieffektiv gelkrem som gir dyp fuktighet til huden i 24 timer og samtidig forhindrer de negative virkningene av forurensning. Resultat: Huden din ser hydrert og ungdommelig ut hele dagen. Huden er hydrert hele dagen fordi hudkremen danner et fuktighetslag på den. Det har aldri vært enklere å få fin hud. Ditt våpen i valget om å bekjempe urban forurensning og stress.
Wakametang er en potent kilde for mineraler og vitaminer, som sies å ha stimulerende OG betennelseshemmende egenskaper. Den har en fuktighetsbevarende og antioksidativ effekt på huden.
Sake er rik på enzymer som varsomt eksfolierer det ytre laget og samtidig respekterer fuktbarrieren i huden. Den har også antioksiderende egenskaper og bidrar til å opprettholde hudens naturlige barriere mot ekstern påvirkning.
Ashitaba, som betyr "morgendagens blad" fordi det vokser nye blader neste dag selv om bladene plukkes, inneholder store mengder naturlige antioksidanter som bidrar til beskyttelse mot negativ UV-stråling.Ikke bare er den sammensatt av de beste naturlige ingrediensene, men emballasjen er også bærekraftig. Et elegant, maskulint design av antrasittgrå og tre, kombinert med et øko-chict og innovativt refillsystem. Når du er ferdig med kremen, er den svært enkel å erstatte med en refill. En enkel handling med stor miljøgevinst. Egnet for alle urbane Samurai-hudtyper – også menn med sensitiv, tørr, kombinert og fet hud.

50ml
  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1808-486-0050

Vanligvis kjøpt sammen

390,-
895,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter