Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Rituals
The Ritual Of Samurai
Face Cream Energy & Anti-Age Refill 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
335,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser
En naturlig anti-aldrende hudkrem med naturens kraftigste ingredienser som ikke bare kjemper mot tegn på aldring, men som også som gir fuktighet og aktiverer huden. En lett struktur som absorberes enkelt i huden og gir en matt og godt hydrert finish.
En anti-aldrende hudkrem som gjør at huden føles ungdommelig og aktivert takket være de naturlige planteekstraktene. Disse bekjemper aldringsprosessen og bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Hudens tone og elastisitet forbedres, og den blir mykere og glattere. Hudbarrieren bades i antioksidanter for å forebygge ytterligere skade. Tegn på tretthet reduseres umiddelbart, og huden ser på nytt bra ut.
Sencha er den mest potente grønne te i verden med flest antioksidanter. Den pleier og fukter huden.
Ginseng er kjent for sine stressregulerende og antioksiderende egenskaper. Den aktiverer hudens metabolisme, noe som gir fuktighet og bidrar til å bekjempe fine linjer og rynker. Økt metabolisme gir en anti-aldrende effekt.
Camu Camu har den høyeste registrerte mengden vitamin C blant alle kjente frukter på planeten. Vitamin C-konsentrasjonen er 100 ganger høyere enn i en appelsin. Den har sammentrekkende, antioksiderende og betennelseshemmende egenskaper som har en anti-aldrende effekt på huden.Ikke bare er den sammensatt av de beste naturlige ingrediensene, men emballasjen er også bærekraftig. Et elegant, maskulint design av antrasittgrå og tre, kombinert med et øko-chict og innovativt refillsystem. Når du er ferdig med kremen, er den svært enkel å erstatte med en refill. En enkel handling med stor miljøgevinst.Egnet for alle urbane Samurai-hudtyper – også menn med sensitiv, tørr, kombinert og fet hud.

50ml
  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1808-487-0050

Vanligvis kjøpt sammen

430,-
534,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter