Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  Nydelig olje til ansikt

  Fukter og balanserer uten å virke fettete. Tetter ikke porer og gir ingen kviser, noe ikke-organiske produkter gjør hos meg.. Utrolig drøy, så du får mye for pengene
  Meget fornøyd med denne, og de andre RMS-produktene jeg har kjøpt
  2 liker

RMS Beauty
Beauty Oil 30 ml

1 Vurderinger
749,-
Beskrivelse
Ingredienser
En olje slik en beautyolje bør være. Ren, enkel og økologisk.Denne potente formulaen er den perfekte balansen mellom hud og olje, og gir dermed en ultimat glød og beskyttelse med antioksidanter.

Den lette, men samtidig høyt konsentrerte flerfunksjonelle oljen, inneholder kun de beste eksotiske oljene og sjeldne urteekstrakter. Nylig har det blitt oppdaget at buritioljen filtrerer og absorberer kreftfremkallende UV-stråler fra solen. Alle urteekstraktene er laget in-house eksklusivt for RMS Beauty.

Oljen er laget for å utgjøre den perfekte basen før påføring av RMS Beauty «un» cover up. Kjempefin som intensiv behandling om natten. Påføres på ansikt, hals og bryst.

Bruk: Påfør tre til fire dråper på ren, fuktig hud som en del av din morgen - og kveldsrutine. Masser oljen inn i huden med milde lette bevegelser.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019