Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

RMS Beauty Buriti Bronzer

Bli den første til å vurdere dette produktet
325,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Ingen uttørrende pudderbronser her. RMS Buriti Bronzer inneholder buritiolje, oljen med høyest innhold av Vitamin A og betakaroten. Oljen er presset fra nøttene til det brasilianske morichepalmetreet. Denne ultralette krem-bronseren er et stort skritt unna de typiske tradisjonelle oransje, glitrende bronserne som finnes ellers på markedet. En bronser skal gi en glødende sunn naturlig solkysset hud og ingenting mer.

Fargen er en ultra-transparent, glødende bronsefarge, fri for hint av oransje, og uten rosa- eller gråtoner. Det øverste laget er et vokslag som tørkes av før bruk.

Bruk: Påføres sparsomt med fingrene over ansikt og kinnbein, akkurat på de stedene som solen treffer deg naturlig. Kan påføres både på øyne og lepper for en sensuell sommerglød. Et hint av bronzer kan påføres langs skulderbladene, kragebein og skuldre for en sexy kveldslook. Påfør den der du vil for å skape en vakker glødende hud. Kan blandes med "un" cover up for å tilføre huden en subtil og strålende finish.

6g
  • Kategori:Solpudder
  • Artikelnummer:
    2047-109-0000
RMS Beauty

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018