6 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 3 karakterer
0
1
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 9 mnd siden

    Disse skyggene er helt nydelige

    Fantastiske farger som passer alle, men lurt å bruke pudderet for å unngå creasing, da dette er kremskygger. Uten pudderet kan du med letthet blende skyggene utover igjen i løpet av dagen. Kan også brukes som countour. Superfan av RMS sine produkter
    2 liker

RMS Beauty
Eye Polish Seduce

3 Vurderinger
319,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Et slør av florlette metalliske nyanser gir disse unike skyggene en glødende, lysreflekterende finish som du ikke ser i tradisjonelle øyeskygger. De har en subtil glossy kvalitet, som gir dem et veldig tidsriktig resultat som både er flatterende og foryngende.

RMS Beauty Eye Polish må påføres veldig forsiktig, og må jobbes inn i huden som en fuktighetskrem. De har alle fordelene til rå mineralpigmenter uten tørrheten som fremkommer med mineraler alene. Skyggene fungerer også som en øyekrem som nærer og fukter øyeområdet, som differensierer dem fra tradisjonelle øyeskygger som kan virke forsterkende på fine linjer. Disse fungerer dermed også utmerket til tørre eller aldrende øyer.

Seduce: Sensuell jordbrun nyanse som også kan brukes til kontrurering.

4g

Vanligvis kjøpt sammen

718,-
1.007,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019