Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Super for de med pigmentflekker

  En kjempe god CC-krem, spesielt for de som har pigmentflekker. Over tid har denne kremen bleket pigmentflekkene mine, pluss at den har beskyttet mot nye, samt at den dekker godt og gir en gjevn hudtone. Synd at den virker til å være på vei ut av sortimentet, eneste plassen jeg finner den nå er her på Lyko. Så tusen takk for at den er å få tak i her, Lyko!
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  Super for oss med Rosacea

  Denne kremen er super for oss som har hudsjukdomen rosacea (raudmussen i panna, på sidene av nasen, på nasen og på haka) og som ikkje skal ha mykje sol/vind. Kremen demper det raude på ein naturlig måte, har faktor 20 som gjer at ein ikkje blir knallraud når ein er ute, og gjer huden generelt lys og fin :) Brukar den kvar dag året rundt!
  3 liker

Sans Soucis
Peptid Booster CC Color Correction Cream Skin 44 ml

2 Vurderinger
339,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Et multitalent med umiddelbar og langsiktig effekt. Lysbrytende pigmenter skjuler ujevnheter med umiddelbar synlig effekt. Innkapslet fargepigment åpner seg når det påføres og etterlater en naturlig solkysset hud. Et svært effektivt tripeptid stimulerer kollagensyntese og "plumper opp" fine linjer og rynker. Det dyrebare nutgrass rotekstrakt bleker pigmentflekker gradvis. For en langvarig jevn hudtone og naturlig glans.

30ml

Vanligvis kjøpt sammen

424,-
1.089,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019