2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 14 karakterer
1
3
4
3
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 13 mnd siden

  Wow.. overraskende nice!

  Jeg kjøpte disse på tilbud. Har kun testet denne fargen (Ice), men jeg ble veldig fascinert av resultatet! FØRST sprayet jeg forsiktig og fargen ble "rolig" og absolutt mer pastell. (Beklager jeg ikke tok et bilde av det)

  Jeg sprayet så på en god mengde, slik at håret dryppet farge. (ANBEFALER HANSKER! DOG går det bort i vann så lenge fargen fortsatt er våt:))
  Bilde 1; innendørs
  Bilde 2; i naturlig lys

  Jeg er spent på hvordan det ser ut etter én og to hårvasker. Jeg er også spent på de andre fargene. Foreløpig anbefaler jeg denne 10/10, veldig flott med et slikt produkt når du ikke ønsker 100% commitment til en slik farge:)
  2 liker

Schwarzkopf Professional
BlondMe
Instant Blush Ice 250 ml

14 Vurderinger
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Instant Blush er en fargespray for umiddelbar pastelltouch i blondt hår. Ice gir en krystallklar anti-gul nøytralisering eller en subtil tone i ask til blondt hår. Balanserer og styrker håret med lav PH-verdi og vitaminer. Resultatet varer opp til 3 vask.

250ml

Vanligvis kjøpt sammen

454,-
893,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter