16 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 93 karakterer
21
8
15
16
33
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 10 mnd siden

  SCHWARZKOPF LIVE ULTRA BRIGHTS OR PASTEL

  Fargen ''sea mermaid'' er mere turkisblå enn faktisk grønn. bildet viser en nesten skogsgrønn farge, men opplevde etter nybleket hår og fargning at håret ble blått og ikke nerheten av grønn...
  Fargen '' electric blue'' en min favorittfarge! denne blir ganske mørk hvis man har orange-brunt hår, opplever at fargen faktisk vaskes fort ut og at det ikke sitter igjen noen fæle blågrønne undertoner, denne fargen er verdt å anbefales..
  Fargen '' red'' er veldig fin, og VELDIG pigmentert, bruker denne til å legge over farge i hele håret når jeg har farget i blå/grønne farger før jeg skal gå til brunt for å unngå grønnskjær i brunt hår, også anbefales.
  3 liker
 • for 5 mnd siden

  steel silver

  hei jeg hadde mørkebrunt hår før og har nå lysebrunt. fargen er veldig varm og lurer på om håret mitt blir kaldere eller om det blir en forskjell med steel silver? vil gjerne få kaldere farge på håret. noen tips?
  Liker
 • SCHWARZKOPF LIVE ULTRA BRIGHTS OR PASTEL 098 STEEL SILVER

  Jag hade helt blekt blonderat hår på gränsen till vitt när jag provade denna. Trodde som enligt instruktioner att färgen skulle sätta sig bäst då. Jag hade fel... Har fortfarande toningar kvar av gult fastän jag färgade hela håret silver. Och har ännu inte duschat håret och ser idag att färgen har börjat blekas ut. Tråkigt när jag hade stora förhoppningar på att bli i samma färg som på förpackningen. Färgen är inte tillräckligt stark och håller dessvärre inte intensiteten mer än några dagar.
  2 liker
 • for 6 mnd siden

  Elektric blue

  Hadde knall rødt hår, har tatt avfarging og bleket det en gang.. Skal ta en bleking til.. Men gjør det noe om det er litt gul/orange skjær i håret når jeg farger det? Eller må håret være helt hvitt?
  Liker
  • for 6 mnd siden
   Ble veldig bra slutt resultat selv om håret ikke var helt hvitt 😊
   Liker
 • Hei

  Hvordan av disse fargene er den beste i brunt hår?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 8 mnd siden
   Dessverre tror jeg ikke noen av disse fargene vil være så skarpe i et brunt hår. For å få et godt resultat trenger du nesten hvitt hår
   Liker
 • SCHWARZKOPF LIVE ULTRA BRIGHTS OR PASTEL 098 STEEL SILVER

  Vil fargen SCHWARZKOPF LIVE ULTRA BRIGHTS OR PASTEL 098 STEEL SILVER vises på lysebrunt hår? Er den sterk?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 8 mnd siden
   Hei Malin
   Dessverre vil denne fargen ikke produsere så mye resultat hvis du har det i et lysebrunt hår. For å få de beste resultatene må håret være hvitt før
   Liker

Schwarzkopf
LIVE Ultra Brights or Pastel 098 Steel Silver

93 Vurderinger
68,-Anb. pris 85,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Live Color XXL fra Schwarzkopf er den nyeste av alle hårfarger med intensive og holdbare farger. Live Color XXL er utviklet for å gi klare farger med lang holdbarhet, lidenskap og glans. Til og med på mørkt hår! Live Color XXL finnes i flere moderne farger der alle gir samme herlige intensitet og den nye formulaen garanterer en skimrende farge.

Inneholder:

 • Utviklingsemulsjon 60ml
 • Fargekrem 60ml
 • Live Color conditioner
 • Plasthansker
 • Bruksanvisning

Vanligvis kjøpt sammen

136,-
267,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019