Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Schwarzkopf Nectra Color 7.77 Copper

23 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Nectra Color fra Schwarzkopf er en serie pleiende og nærende hårfarger som etterlater håret med fantastisk farge og glans. Nectra Color hårfarger inneholder blomsternektar og botaniske oljer som pleier håret, og gir en dyp farge som dekker godt. Hårfargene gir en vakker og jevn farge, med opptil 100% dekning av grått går. Nectra Color er uten ammoniakk, og blomsternektaren gir hårfargene en herlig duft av blomster. Nectra Color er utviklet av Schwarzkopf, en ekspert innen hårpleie med 45 års erfaring.
Schwarzkopf

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 3 mnd siden

  Hei!

  Nor denne farger kommer tilbake i butikken?
  liker
  • kristianne
   Lyko Kundeservice -
   for 3 mnd siden
   Heisann! Dessverre så er denne fargen utgått og leverandøren har de ikke lengre. Det er derfor denne ikke er tilgjengelig hos oss. Har du prøvd noen av de andre Cobber fargene vi har? Sender med en link til de som ligner mest så kan du se om du finner en ny favoritt? https://www.lyko.no/harpleie/farve/farger-toningar...rtBy=popularity - Si i fra om du lurer på noe mer! Mvh Kristianne Lyko Norge
   liker
  for å skrive en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018