1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 27 karakterer
2
3
5
10
7
Vurder produktet
Legg til bilder
  • SCHWARZKOPF POLY COLOR TONINGS-SHAMPOO

    Mine go to farge når jeg blir lei av crazyfarger, sliter ikke på håret, gir et naturlig pent resultat og føler ikke fargene blir mørkere enn på bildet som andre hårfarger har en tendens til å gjøre, anbefales :)
    Fargen ''mørkblond'' opplevde jeg absolutt ingen fargeforandring i håret, hadde lyst blondt bleket hår og ventet 2 uker med å farge det med mørkblond og ingen fargeforadring skjedde satt forsatt med samme farge bleket hår....
    Fargen '' lysbrun'' er den beste fargen, blir akkurat samme farge som på boksen av erfaring, kommer til å bestille denne jevnlig når jeg bytter hårfarge...
    1 liker

Schwarzkopf
Poly Color Tonings-Shampoo 26 Mörk Mahogny

27 Vurderinger
65,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Tonings Shampoo fra Schwarzkops er en toningssjampo som vaskes gradvis ut og som ikke etterlater synlig utvekst. Den dekker grå hår og er skånsom mot håret. Inneholder styrkende proteiner og holder i opptil 28 vask. Påføres i fuktig hår. Finnes i 12 lekre nyanser. Lav pH-verdi.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019