Scratch Nails

Scratch er et svensk selskap og varemerke med over 30 år på hånd- og neglepleiemarkedet. Selskapet ble grunnlagt i 1985 av Marie Houston med fokus på Naturlig Neglepleie for det profesjonelle markedet med salongprodukter samt manikyr- og negleterapeut-utdanning. Med Neglepleiekonseptet Yes! No More Nail Problems har vi skapt en enkel hjemmepleierutine i 2 trinn for å få frem en spenstig, sunn og vakker negl.

YES! NO MORE NAIL PROBLEMS! - Løser mange negleproblemer med enkel og effektiv hjemmepleie som inkluderer “Neglenes beste venn” NAIL FOOD, den styrkende negleoljen som er deres mest kjente produkt. Denne oljen kombineres med en oppbyggende og beskyttende KURLAKK for de vanligste negleproblemene som : tørre/skjøre, myke/svake, gule og nedbitte.

Velg mellom NO DRY NAIL, NO SOFT NAIL, NO YELLOW NAIL og NO BITE. Kurlakken påføres lag på lag. Et tynt lag hver dag danner en forsterkning som pleier, beskytter og styrker neglen. Etter ca. 7 dager tar du bort den oppbygde forsterkningen med SPESIALREMOVEREN og starter på nytt.

I konseptet inngår også en ”HAND FOOD” -  NO DRY HANDS MOISTURIZER – en hurtigabsorberende håndkrem som mykgjør og beskytter uten å klebe samt den intensivt pleiende hånd- og neglebåndsalven - HAND & CUTICLE CARE NIGHT REPAIR,

COLOR - All neglelakk i serien har en Vegan Eco Friendly Formula uten formaldehyd, formaldehyd resin, toluen, kamfer og ftalater. Vi er stolte av å være en pioner innenfor dette området.

78 produkter
    Vis allt

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter