Scratch Nails

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Scratch Nails
Crystal Stone

1 Vurderinger
99,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Crystal Stone er et skånsomt men effektivt hudpleieprodukt. Den filer neglen skånsomt og etterlater en fin jevn kant, som forebygger flising og skarpe kanter. Crystal Stone består av tusenvis av små krystaller som med sine skarpe kanter forsegler neglens frie kant slik at den ikke skiver seg.

Neglebånd: Med en fuktet Crystal Stone dytter du forsiktig og skånsomt ned neglebånd uten å skade negleflaten eller neglebånd.

Fileteknikk:

  1. Jevn forsiktig neglens parallelle sider. Vær nøye med å ikke file bort neglens støtte, la neglens linje gå rett ut fra sidene og form kun tuppen av neglens frie kant.
  2. Fil den frie kanten flisefri. I motsetning til en ordinær fil kan du med Crystal Stone "sage" neglen frem og tilbake uten at den skiver seg.

Hvordan du tar vare på din Crystal Stone: Hold Crystal Stone i god stand ved å rengjøre den ofte med såpe og vann. Oppbevares i tilhørende hylse.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter