Silicea

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Silicea
Original
Original Man60 kapsler

1 Vurderinger
335,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Original Silicea er Sveriges mest solgte skjønnhetstilskudd for hud, hår og negler*. Original Silicea MAN er et kosttilskudd spesielt utviklet for menn og inneholder nøye utvalgte næringsstoffer for hud, hår og negler. I tillegg til kisel inneholder Original Silicea MAN vitaminer og næringsstoffer som biotin, sink, selen, mangan og kobber. Sink bidrar til å opprettholde normalt hår, normal hud og normale negler. Biotin bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Kobber bidrar til hårets normale pigmentering. Selen bidrar til å opprettholde normale negler. Mangan har betydning for normal dannelse av bindevev og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Utmerkende for alle Siliceaprodukter er at de inneholder finfordelt høykonsentrert kisel. Med en variert kost og rett valg av vitaminer og mineraler er du ett steg nærmere å booste din naturlige skjønnhet. Original Silicea lages av legemiddelselskapet Anton Hübner GmbH, hvor trygghet, kliniske studier, effekt og høyeste kvalitet står i fokus.

 • Veletablert og velkjent varemerke siden 1968
 • Sveriges mest solgte kosttilskudd for hud, hår og negler*
 • Svensk konsumentundersøkelse viser at 9 av 10 er fornøyde**
 • Vegansk og godkjent av Djurens Rätt
 • Helt naturlig, fri for konserveringsmidler, sukker og gluten

  Innhold:

  Original Silicea MAN inneholder kisel i form av ytterst finfordelt amorf kiseldioksid. Dette er viktig for at kisel skal kunne absorberes inn i blodet og videre ut til hårrøtter, neglebånd og hud. I naturen finner du kisel overalt hvor fleksibilitet, styrke og elastisitet behøves. Hovedingrediensen består av mineralet kisel i form av høykonsentrert finfordelt kiseldioksid samt sink, mangan, selen og biotin.

  Kun 1 kapsel per dag - kapselen svelges med væske. Kapselen kan deles og innholdet blandes med væske eller i mat.

  Hvem kan bruke Original Silicea MAN? Menn i alle aldre som ønsker å opprettholde sterkt sunt hår, friske negler og elastisk hud.

  Hvor fort kan jeg merke resultat og effekt? For å sikre et godt resultat bør Original Silicea MAN brukes i minst 2 til 6 måneder. Kan gjentas som kur ved behov.

  Ingredienser

  Per kapsel/dag: Kiseldioxid/kisel 420mg/196mg, zink 5mg, mangan 2mg, kobber 500μg, selen 55μg, biotin (B-vitamin) 100 μg.

  Dette er et kosttilskudd. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

  * AC Nielsen, kategori Skönhet 2016 (hår, hud, negler )

  ** Konsumentundersøkelse utført for "Sveriges Största hårtest" ma1 2012

  60 kapsler

Vanligvis kjøpt sammen

554,-
789,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020