Silicea

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Silicea
Original Munnherpes Gel 5 g

1 Vurderinger
119,-

Silicea Munnherpes Gel er en kiselgel som brukes ved munnherpes. Munnherpes er en av de vanligste virussykdommene. Feber, UV-stråling og stress er vanlige årsaker til en ny herpesinfeksjon, samt at man blir smittet ved kontakt med en annen person. De første tegnene er at det klør og brenner før de væskende blemmene dannes. Blemmene gir kløe og sekretet er svært smittsomt. Silicea Munnherpes Gel inneholder kisel i form av kiselsyre og er godkjent for utvortes behandling av munnsår forårsaket av herpesvirus. Gelen lindrer smerte og kløe samt virker fysikalsk ved å binde infektert sekret fra blemmene og tørke dem ut, noe som forhindrer spredning av virus og påskynder legningsprosessen. Silicea Munnherpes Gel har i en publisert vitenskapelig studie vist seg å være like effektiv som acyclovir for behandling av munnherpes som kommer tilbake flere ganger*. Silicea Munnherpes Gel er et medisinteknisk produkt.

Innhold

Silicea Munnherpes Gel inneholder kisel i form av ytterst finfordelt amorf kiseldioksid.

Bruk - Bruk Silicea Munnherpes Gel så snart det begynner å klø.

Barn og voksne: Påfør på det infekterte området opptil 5 ganger per dag. Fra første symptom til munnsåret er helt borte. Bruk en bomullspad eller rengjør en finger og stryk grundig på det infekterte området. Når gelen tørker dannes en hvit hinne på leppene. Det viser at gelen har den uttørkende effekten den skal ha. Vask hendene før og etter. Hver tube kan bare brukes av samme person. Tørk av tubens åpning etter bruk og sett på skrukorken. Ikke klø eller riv på blemmene. Rør ikke noe annet som har kommet i kontakt med munnsåret, f. eks en kopp, et håndkle. Ikke kyss eller kos med barn før symptomene og infeksjonen er helt borte. Brukes opptil fem ganger per dag fra første kløe til munnsåret er helt borte.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

ingredienser: 5 g gel inneholder 4,7 g kiselsyre som aktiv substans.

5g

  • Kategori:Lepper
  • Artikelnummer:
    2055-104-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020