Smile Makers

Smile Makers mål er å normalisere synet på kvinnelig seksualitet. På Smile Makers mener de at tradisjonelle intimprodukter ofte er smakløse, støtende og at det føles urettferdig mot kvinner. Derfor tilbyr de i stedet den beste produktopplevelsen, et varemerke som kvinner elsker og de selger produktene i helse- og skjønnhetsbutikker.

Visste du at omtrent halvparten av norske kvinner bruker vibrator? Hvorfor har vi da ikke funnet fine vibratorer designet for kvinner før? Smile Makers bestemte seg for å skape de beste sensuelle produktene for kvinner. Med feedback fra tusenvis av kvinner rundt i verden og samarbeid med gynekologer og sexologer for å utvikle de beste vibratorene og glidemidlene for kvinner. Smile Makers vibratorer er helt dekket av kryogenisk polert silikon, som gir en fantastisk følelse. Vibratorene er av beste kvalitet, helt frie for flatater og utrolig stillegående. Designet har vunnet priser i USA, Storbritannia, Frankrike og Australia.

8 av 10 kvinner opplever smerte ved sex på grunn av tørrhet, men ytterst få liker de glidemidlene som er på markedet. Glidemiddel trenger ikke å føles som klister og lukte kjemisk. Smile Makers vannbaserte glidemiddel er parfymefritt og inneholder kun de beste og tryggeste ingrediensene. Naturlige planteekstrakter gir en unik følelse som lindrer ved irritasjon. Smile Makers gjør at glidemiddel ikke lenger blir et nødvendig onde, men heller noe å unne seg når en vil gi seg selv noe ekstra.

8 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter