2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 20 karakterer
0
0
2
2
16
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 13 mnd siden

  Tykk og solid.

  Denne er veldig god. Tykk og god kvalitet. Myk og god mot huden. Praktisk med spissen rundt øyne.
  3 liker
 • for 4 mnd siden

  Elsker

  Vet virkelig ikke hva jeg gjorde før jeg fikk denne??? Den er så myk og god, samtidig som den er tykk og holder formen etter mange vask. Perfekt rundt øynene og mellom brynene, og så har jeg alltid en ekstra i veska for touch ups!
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Sett svampen til side og prøv denne!

  Har du hørt om skjønnhetsguruen Tati på Youtube? Vel jeg hadde fått med meg at hun kom nylig ut med en dings alá denne kalt «Blendiful». Jeg var hittil kun kjent med børster og svamp, men undret meg litt over fenomenet «Blendiful». Samtidig planla jeg ikke å kjøpe den grunnet pris. Men da jeg kom over denne puffedingsen på Lyko, til en så billig penge, klarte jeg ikke å dy meg. Og den funker jo kjempefint! Myk og god og helt super til foundation. Dropper svampen for en stund og bruker denne pudderpuffen istedet.
  Yes!

  #konkurranse
  2 liker

Lyko
Powder Puff

20 Vurderinger
35,-

Triangelpuff for rask og enkel påføring av sminke. Bruk den spisse enden for å påføre concealer eller pudder på smale områder. Avslutt sminkelooken med å påføre favorittpudderet ved hjelp av den flate overflaten.

Pudderpuffen er laget av mikrofiber.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter