7 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.2

Basert på 20 karakterer
5
3
2
2
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 19 mnd siden

  Anbefales

  Kjempe godt alternativ fremfor vipper med lim! Enkle å påføre raskt og vippene har lengre holdbarhet og man slipper å vaske dem! Disse vippene har en naturlig look som fint passer til hverdags og fest.
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 18 mnd siden

  Elendig

  Gikk absolutt ikke å feste de.. sjekket litt på YouTube og jeg var nok ikke den eneste som ikke fikk dette til. Fikk ett tips om å klippe de i 2... fungerte LITT bedre, men de satt ikke fint på og var MYE jobb...
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Genialt

  Helt genialt! Har aldri klart å påføre vipper med lim, men disse var ikke noe problem å legge. Litt dramatisk look, men fine til fest.
  4 liker

Ardell
Magnetic Lashes
Magnetic Lash Double Wispies

20 Vurderinger
185,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Wispies er verdens mest solgte løsvipper så selvfølgelig skal de også fås som Magnetic Lash. Det som har gjort Wispies så populær er at til tross for at de gir mye lengde ser de naturlige ut da vippestråene krysser hverandre "criss-cross". Vippene er lenger på midten for å åpne opp øyet skikkelig.

På Ardells Magnetic Lashes brukes revolusjonerende multimagnet-teknologi med 6-8 mindre, nesten usynlige magneter, strategisk plassert fra ende til ende for absolutt beste magnetiske kontakt langs hele vipperaden.

Med mindre og flere magneter garanteres bedre holdbarhet, reduserer synligheten av magnetene og du har vipper som sitter godt langs hele vipperaden.

 • Vippebåndene er allerede formet etter øyet, noe som forenkler påføringen.
 • Magnetic Lashes kommer i Ardells bestselgende varianter.
 • Laget av ekte (menneskelig) hår, for en fin, myk og naturlig look.
 • Sitter der de skal, ingen vippelim nødvendig. Dine Magnetic Lashes sitter på plass til du velger å ta de av. Gjenbrukbare.
 • Et tips er å bruke mascara på dine egne vipper, før du påfører Magnetic Lashes, for enklere påføring og bedre feste.

Plasser den øvre løsvippen over din egen og fest magnetene ved å dekke dine egne vipper underifra med den nedre løsvippen. Magnetene på de øvre vippene låser seg fast med magnetene fra de nedre vippene.

Vanligvis kjøpt sammen

279,-
319,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019