1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 10 karakterer
0
0
0
2
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 23 mnd siden

  Kjempegod og nærende rens!

  Har blitt veldig glad i dette produktet!
  Jeg er veldig plaget av utslett i ansiktet, og huden har blitt veldig tørr og flasser hver gang det roer seg ned. Jeg lar som regel cleansing balmen sitte på en halvtimes tid før jeg masserer med vann og skyller den av, da fungerer den som en næringsrik maske som smører og gir fuktighet samtidig som den renser grundig og løsner døde hudceller.
  6 liker
 • for 3 uker siden

  Fjerner sminke og gir glød

  Dette produktet lukter deilig! Fjerner sminke og har en fet oljete konsistens som skummer lite, men smøres bra utover hele ansiktet. Jeg fjerner den med en klut (som følget med i et større sett fra Elemis) og huden min blir helt ren, men ikke tørr. Jeg har meget sensitiv hud, men denne rensebalsamen pleier huden min godt. En skikkelig SPA følelse av å bruke den
  2 liker

Elemis
Pro-Collagen
Cleansing Balm 105 g

10 Vurderinger
435,-Anb. pris 605,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Denne kraftige rensebalmen løser opp sminke og urenheter. Dyrebar hyllebær i kombinasjon med rose, mimosa og padina pavonica renser på dypet, gir næring og smidighet for en strålende hud. Sammensatt for å være hudvennlig i linje med det Elemis lover: Ingen parabener, Ingen natriumlaurysulfater - SLS eller SLES, Ingen dietanolaminer (DEA), Ingen mineraloljer, Ingen kunstige fargestoffer, Ingen silikoner.

105g

Vanligvis kjøpt sammen

552,50
1.790,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter