Smith & Cult

Smith & Cult er ikke likt noe annet, med deres fine og moderne forpakninger og fantastiske formula har de startet en ny trend. Neglelakken har en smal børste som gjør den veldig lett å påføre og med en formula som gir en fin og superglossy finish blir det en vinnende kombinasjon. Smith & Cult har en unik “8-Free formula”, hvilket betyr at de er laget uten dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenylfosfat.

Smith & Cult ble grunnlagt av skjønnhetsveteranen Dineh Mohajer som tidligere har stått bak suksessen Hard Candy. Alle nyanser i kolleksjonen har et vel uttenkt navn og med en full palett hvor alle farger skiller seg ut, fra det mest sukkersøte til den rocka, kan du velge farge etter humør. Smith & Cult representerer våre to sider med “Smith” som er den gode og “Cult” som er mer edgy.

76 produkter
76 produkter
  • Populære valg
    Vis allt

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter