Soley Organics

Kvinnen bak Sóley Organics er den islandske skuespillerinnen Sóley Eliasdóttir, en av landets store ikoner fra teaterscenen- og filmverdenen. Nå har hun tatt steget fra scenen for å føre videre en tradisjon som går 16 generasjoner bak i familien - nemlig å ta vare på den islandske naturens urter og deres sterke egenskaper.

Sóley Organics hudpleie bygger på familiens grunnleggende overbevisning, som best uttrykkes med Sóleys mormors ord: “Gud skapte oss på jorden sammen med urtene som kan kurere våre lidelser.” Med tradisjonen og kunnskapen om de ville islandske urtenes hjelpende kraft, streber Sóley etter å skape rene produkter inspirerte av naturen. Vår store lidenskap er sunn hud og ren natur - og det gjelder helt fra kvaliteten på de ingredienser vi bruker, til den ekspertise vi vil gi videre til våre kunder.

Våre produkter er 100% naturlige, trygge og miljøvennlige. Det innebærer at våre produkter ikke inneholder verken parabener, konserveringsmidler, kunstige farger eller duftstoffer, ftalater, mineraloljer, PABA, vaselin, parafin eller andre kjemiske ingredienser som kan skade miljøet eller mennesker.

Vi tror på de enkle, milde og legende egenskapene i islandske urter. Vi kombinerer våre forfedres ekspertise med dagens teknikk. Vi tilbyr en 100% naturlig hudpleie med høy kvalitet. Vi bruker bare økologiske transportører og de fineste økologiske eteriske oljene. Ingen animalske ingredienser bortsett fra bivoks. Vi tester ingen av våre ingredienser eller produkter på dyr. Alle våre produkter passer for vegetarianere.

27 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter