ST. Tropez

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.1

Basert på 17 karakterer
3
2
5
4
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

ST. Tropez
Gradual Tan in Shower 200 ml

17 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

St.Tropez som er kjent for sine innovative og luksuriøse solprodukter lanserer nå Gradual Tan in Shower Lotion- en banebrytende, patentsøkt og helt unik brun-uten-sol krem formulert for å gi en gyllen brunfarge når du bruker den i din daglige dusj.
Det er det første produktet noensinne som med hjep av vann gir en gradis brunfarge. Den unike formulaen virker på ren og fuktig hud, på bare tre minutter.
Etter dusjen begynner de aktive brun-uten-sol -ingrediensene å virke. Fargen utvikles gradvis og blir mørkere ved regelmessig påføring. Bruk den i tre dager for best resultat.
Den patentsøkte formulaen inneholder også mandelolje som hjelper til å bevare brunfaren lenger ved å holde huden fuktig opptil 24 timer.
St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion er spesielt formulert for å være lett å påføre jevnt på våt hud og gi et resultat uten striper og ujevnheter.

ANVENDELSE
Etter at du har vasket deg med din vanlige dusjsåpe, slår du av dusjen og påfører et sjenerøst lag med St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion i sirkulære bevegelser med hendene på våt hud og la det luksuriøse skummet guide deg. Vask hendene med varmt vann etter påføring. Vent i tre minutter før du skyller den av. Tørk deg selv og se at huden din nå har fått en fin glød. Fargen utvikles gradvis og blir mørkere ved regelmessig påføring.

200ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019