2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 193 karakterer
27
27
39
33
67
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 22 mnd siden

  Alt jeg har å si er...

  BRAVO! Bare brukt produktet i en mnd. og ser allerede en helt sinnsyk forskjell! Håret har vokst utrolig mye på disse dagene og jeg begynner å se at håret har blitt litt tykkere. Er en av de som sliter med ekstremt tynt hår (og når jeg sier ekstremt så mener jeg det). Jeg anbefaler dette produktet til absolutt ALLE som har lyst på et sunnere hår som vokser fortere. Dette er magi.

  Gleder meg så sinnsykt til å se hva som kommer til å skje om to mnd til! 👏🏻❤️
  7 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 2 mnd siden

  Overpriset innhold

  Dette er et overpriset produkt. Du får nøyaktig samme innholdsstoffer i Nycoplus Multivitamin + Now Foods Choline and Inositol. Nycoplus Multu 200 stk får du til ca 150 kr mange steder, ofte 2 pakker for prisen av 1 på apotek. Altså kan du ofte få 400 stk til kr 150 kr. Jeg har kjøpt New Foods Choline and Insotol 100 stk for kr 65 på iHerb.com, betaler kun 36 kr for frakt og inntil kr 350 for produkter, frakt og avgifter betaler man ikke toll. Disse kan også kjøpes litt dyrere hos norsk forhandlere (bla. tights.no). Både Nycoplus og New Foods er anerkjente gode merker og produserer kvalitetsvarer med godt opptak.
  Jeg betaler altså 575 kr for 1 år og 4 mnd forbruk for nøyaktig samme innholsstoffer, fra bedre produsenter med bedre evner til å ta opp i kroppen, mens kjøper man SugerBear Hair bjørner betaler man 4886 kr for 1 år og 4 mnd forbruk. Her blir jeg og alle andre lurt trill rundt. Tenk dere om jenter
  2 liker
 • for 11 mnd siden

  Womens multi

  Hei, do you will sell women’s multi as well from SugarBearHair?? Thanks for answering 😊
  Liker
 • for 11 mnd siden

  Treig tarm

  Føler at hver gang jeg tar disse blir tarmene og magen så treig og forstoppet nesten. Men tar de allikevel, liker smak og effekt!!
  3 liker
 • for 18 mnd siden

  Tommel opp!

  Har tynt hår som lett blitt slitt. Jeg prøvde Sugarbears i 2 mnd i strekk, og opplever at håret føles sterkere nå, og at det har vokst fortere enn normalt. Tror aldri jeg har hatt så langt hår som jeg har nå! Bjørnene får litt minus for at jeg fikk litt uren hud etter å ha brukt de en stund.
  4 liker
 • for 30 mnd siden

  Endelig et produkt som funker!

  Jeg har et hår som tåler svært lite, og har prøvd utallige produkter for å hjelpe håret mitt til å få fylde og vokse fortere og skikkelig igjen, etter det ble veldig slitt, og mistet fylde etter både stor vektnedgang og en frisør som klipte det altfor mye.
  Har nå brukt Sugarbearhair i 2 mnd. og merker endelig at dette er et produkt som funker på meg! Håret vokser fortere, og virker å være sterkere. Ser også flere nye hårstrå som kommer, mer enn tidligere, noe også frisøren min påpekte uten at hun viste jeg hadde begynt å bruke produktet. Spent på å se om virkningen vil fortsette! :)
  2 liker
  • for 4 uker siden
   Jeg opplever dette som ett oppskrytt produkt til en urimelig høy pris, jeg anbefaler heller Silicea gel... mulig disse bjørnene fungerer på noen, men tror nok att det er litt placeboeffekt....
   Liker
 • for 33 mnd siden

  Reprodusert eller videresolgt

  Er produktet fra sugarbearhair.com eller har dere reprodusert det selv?
  1 liker
  • Frisør på Lyko
   for 11 mnd siden
   Hej Mette! Tyvärr så kan man inte prenumerera på dessa utan man måste själv lägga en beställning när man önskar köpa dem.
   Liker

SugarBearHair
Vitamins

193 Vurderinger
349,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Sunt og sterkt hår starter fra innsiden.SugarBearHair er vegetarisk vitamintilskudd laget for å styrke din hårkvalitet. Våre gode gummibjørner inneholder en kombinasjon av vitaminer for å gi håret den næringen det trenger for å vokse seg sterkt og sunt. Boksen inneholder ca.60 gummibjørner, som varer i omtrent 30 dager.

Inni SugarBearHair:
Gummibjørnene inneholdender en kombinasjon av vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B6, folinsyre, vitamin B12, biotin, pantotensyre, jod, sink, cholin og inositol. Gummibjørnene er smaksatte med naturlig fruktaxtrakt, kokosolje og en klype sukker. Ikke spis mer enn 2 gummibjørner per dag.

Hvem kan bruke SugarBearHair?
Alle kan spise SugarBearHair, men vi anbefaler at du oppsøker lege før bruk dersom du er gravid, ammer, er mindreårig , behandlets med
legemidler eller lider av en sykdom.

Hvor snart vil jeg se resultater?
Vi er alle unike og vil oppleve ulike resultater. Noen kunder vil se forskjellen allerede etter en måned, men vi anbefaler å bruke SugarBearHair minst 3 måneder for å se virkelige resultater.

Kan SugarBearHair reparere skadet hår?
SugarBearHair vil bare påvirke nytt hår som vokser ut. Hvis lengdene på håret er skadet eller slitt, anbefaler vi at du snakker med din frisør om potensielle pleiende behandlinger for håret ditt.

Er også tilgjengelig i en pakke

SugarBearHair
Pakke
865,-Anb. pris 1.009,-

Vanligvis kjøpt sammen

466,50
1.307,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020