Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 3 karakterer
0
1
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Suntribe
Kropp/Ansikte
Eco Body & Face Sunscreen (SPF30) 50 ml

3 Vurderinger
205,-

Velg størrelse

100 ml50 ml
Beskrivelse
Ingredienser
Solkrem med bare naturlige og skånsomme ingredienser. Suntribes formula er ikke-hvitgjørende og den absorberes raskt av huden. Den tilbyr sertifisert bredspektrumsbeskyttelse (UVA+UVB), er vannavvisende og har SPF30 (blokkerer 97% av solens UV-B stråler). Med denne solkremen trenger du ikke bekymre deg for at skadelige kjemikalier skal utsette hverken deg eller miljøet for fare.

Med en base av økologisk sheasmør roer solkremen irritert hud og gir den ny fuktighet. Alle ingrediensene i denne solkremen er av økologisk opphav, utenom det aktive UV-filteret zinkoksid (uten nanopartikler) og Vitamin-E, da disse ingrediensene ikke kan fås økologisk.

Suntribe utvikler sine produkter ved Lunds Universitet med filosofien om at ingredienslisten og vitenskapen selv skal få tale sitt klare språk. Vår solkrem inneholder ingenting muffins, og alle ingrediensene er bevist sikre, skånsomme og funksjonelle. Ta selv en kikk i ingredienslisten og se at denne solkremen er fri fra syntetiske kjemikalier, E-nummer og annet som er unødvendig.

Suntribe Eco Body & Face kommer i en resirkulerbar pumpeflaske i plast. Den er vakuumforpakket og gir dermed lengre holdbarhet uten syntetiske konserveringssmidler.

Vi anbefaler å påføre solkremen annenhver time, eller direkte etter bading og tørking.

50ml
  • Kategori:Ansiktet
  • Artikelnummer:
    2210-100-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019