Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Swedish Supplements
Essentials Immuno Support

1 Vurderinger
385,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Immuno Support har en nøye balansert sammensetning av stoffer som vil hjelpe og støtte kroppens immunforsvar i tunge treningsperioder eller i kalde perioder. Formelen inneholder vitamin C, som er en antioksidant som hjelper til med å redusere tretthet og utmattethet, beskytter celler mot oksidativt stress og bidrar til et normalt fungerende immunsystem under og etter intens fysisk aktivitet. D-vitamin bidrar til normal muskelfunksjon og et normalt fungerende immunsystem. Sink bidrar til normale testosteronnivåer, proteinsyntese og immunforsvarets normale funksjon.

Aminosyren L-Glutamine er den mest reagerte aminosyren i kroppen. Rundt 60% av aminosyrene i muskelmassen vår er L-glutamin. Under harde treningsøkter synker nivåene i kroppen drastisk, og i tilfelle mangel blir kroppen satt i en katabolisk nedbrytningsposisjon. Idrettsutøvere har rapportert at økt inntak av aminosyren L-Glutamine hjelper dem å unngå forkjølelse. Tilskudd av glutamin har vist seg å forbedre tarmslimhinnenes funksjon og dermed bidra til stabilisering av immunforsvaret.

Lysin er en essensiell aminosyre som tilskrives antivirale egenskaper og brukes vellykket mot for eksempel magesår forårsaket av herpesvirus

Beta-1,3 glukaner har blitt brukt for å hjelpe immunforsvaret siden 1980-tallet, hovedsakelig i Asia. Beta-1,3 glukaner forbedrer kroppens immunforsvar mot utenlandske invaderende inntrengere ved å støtte evnen til våre naturlige medfødte immunceller (kroppens første forsvarslinje), makrofagene, nøytrofiler og naturlige drapsmelleceller til å svare på og bekjempe en rekke problemer som bakterier, virus, sopp og parasitter

3/4 øse en gang om dagen. Bland med vann i et glass eller rist.

Vanligvis kjøpt sammen

430,-
524,25

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter