Swedish Supplements

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Swedish Supplements
Beauty Series
Nail Beauty

2 Vurderinger
229,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Nail beauty fra Swedish Supplements er designet for å støtte utviklingen av sterke sunne negler. Kvinner som er utsatt for stress, miljøgifter, dårlig kosthold og eller sykdom kan noen ganger ha problemer med at negler blir sprø og ikke vokser ordentlig, mens vakre negler er noe mange streber etter. Nå er det produktet som er til hjelp underveis. Nail Beauty.
Swedish Supplements har utviklet et produkt som inneholder MSM, en svovelholdig forbindelse som naturlig finnes i små mengder i kroppen. Svovel finnes hovedsakelig i kroppens proteinrike vev som brusk, leddbånd, sener, muskler, skjelett, hud, hår og negler. Svovel påvirker kollagenoppbyggingen i disse vevene og spiller dermed en aktiv rolle i dannelsen av den nye dannelsen av negler, men også hår og hud
Produktet har også eggeskallmembraner, som inkluderer flere typer kollagen og keratin. Keratin er et protein som gir negler og hår styrke, glans og glans. Proteinet inneholder blant annet den svovelholdige aminosyren cystein - som mange mennesker som lider av håravfall har en mangel på. Studier gjort med MSM har blant annet vist forbedret hårvekst, hårkvalitet, neglevekst, tykkelse og styrke på neglene. Nail Beauty inneholder også vitamin C, som er en kraftig antioksidant som beskytter mot frie radikaler. C-vitamin er et stoff som både påvirker dannelsen av kollagen og kroppens evne til å absorbere MSM.
Til sammen danner disse tre komponentene et verktøy for å få sterkere, sunnere negler gjennom bransjen.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter