Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 2 karakterer
0
1
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Sweed Lashes
Ida Ekman (3D) Ida Ekman (3D)

2 Vurderinger
205,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Sweed Lashes tar løsvipper til et nytt nivå med et bredt og kvalitativt sortiment bestående av 12 ulike vippemodeller. Sortimentet er oppdelt i klassisk svart, samt en mykere brun og en helt unik mørkeblond kolleksjon. Vippene er håndknyttet av høyeste kvalitet og kan brukes igjen opp til 10 ganger. Dessuten har de et unikt og gjennomarbeidet feste i gjennomsiktig bomull som gjør dem enkle å bruke for såvel nybegynnere som for profesjonelle makeup-artister.

  • Bøy dine egne vipper med en vippetang
  • Hold vippene opp mot øyet for å se om størrelsen på festet passer. Klipp til vippene fra ytre vippekant om nødvendig.
  • Hold begge vippekantene i en U-form i et par sekunder for å bøye festet i rett form.
  • Påfør lim langs hele vipperaden og vent i 30 sekunder.
  • Fest vippene helt inntil din egen vipperad. Å bruke pinsett kan hjelpe. Avslutt med et lag mascara for å blande dine egne vipper med løsvippene. Fyll på med eyeliner om ønskelig.

Lim ikke inkludert.

Tips! Alle våre løsvipper er laget i beste kvalitet og kan brukes opptil 10 ganger. Ta av vippene fra øyets ytterkrok etter at du har brukt dem. Skrell forsiktig av limet som har festet seg ved kanten Legg dem i den vakre esken til du skal bruke dem igjen. Vippene skal ikke være i kontakt med vann eller sminkefjerner.

Ida Ekman er en av Finlands fremste makeupartister kjent for sin kreativitet og fremtredende stil. I dette samarbeidet med Ida Ekman kommer disse 3D-vippene med Ida Ekmans signaturlook.

Ida Ekman Edition: Jeg vil at vippene mine skal representere meg som artist. Jeg liker det vågale, treffsikre og ekstraordinære. Som makeupartist kan jeg uttrykke kreativiteten min med sminke og ble derfor superglad da jeg fikk gjøre dette i samarbeid med Sweed Lashes. Jeg elsker å skape unike stiler og å avslutte med store 3D-vipper for å komplettere looken. Vippene mine kommer i en rød eske, som er helt min stil. Selvfølgelig er vippene mine cruelty free og veganske. Jeg vil at du skal tørre å utfordre deg selv og finne nye måter å legge sminke på. Våg å gjøre det lille ekstra og ikke glem å ha det gøy på veien! xoxo Ida Elina

Vanligvis kjøpt sammen

428,20
396,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter