Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3

Basert på 2 karakterer
1
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Swiss Clinic
Microneedling Home Treatment
Body - 100 ml

2 Vurderinger
1.315,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Body er spesielt utviklet for å gi huden på kroppen maksimalt resultat ved hjemmebehandling. Mikronålbehandlingen er utviklet for å redusere cellulitter og bli kvitt strekkmerker i huden og arr på kroppen.

Body består av vårt potente Cryogel Body Serum 3D sammen med vår nye Skin Roller, som tilbyr tilpasset og utskiftbare nålhoder. Behandlingen er smertefri, enkel å utføre på egen hånd og dokumentert effektiv. En favoritt før sommersesongen for deg som vil stramme opp huden, få mer glans og spenst på enkelte kroppsdeler som f.eks. bena.

PRODUKTINFORMASJON:
Microneedling er utviklet for
Strekkmerker
Kroppsarr
Cellulitter

Hvordan fungerer det?
Body består av to produkter; Skin Roller og Cryogel Body Serum 3D. Skin Roller er en mikronålbehandling med utskiftbart nålhode. Bytt nålhode på din Skin Roller for å behandle forskjellige hudområder og sørg for at du alltid behandler med hele og spisse nåler for beste resultat. Nye utskiftbare nålhoder til Skin Roller finner du her. "Body" leveres med 0,5mm nålhode for Body som består av 1080 sølvbelagte mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles frem og tilbake på eksempelvis mage eller lår simuleres en skade i huden. Dette sørger for at kroppens naturlige helingsprosess starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller dannes.

Behandlingen bidrar også til
Fettcelleforbrenning
Jevnere og mer balansert hudstruktur
Stimulering av elastin- og kollagenproduksjonen
Økt absorbering
Etter behandlingen med Skin Roller må du smøre på rikelig mengde med Cryogel Body Serum 3D over hele det behandlede området. Serumet absorberes 300 % mer takket være alle mikrohullene som Skin Roller lager i huden. Serumet består en blanding av aktive ingredienser med som alle har til hensikt å styrke bearbeidingen av cellulitter og strekkmerker. En av ingrediensene er den omtalte Chronobiological Contoruing Corallina som virker gjennom hele døgnet og reduserer dannelsen av fettceller samt lagringen av fett når du sover. Corallina har også vist seg å øke fettforbrenningen når du er aktiv i løpet av dagen.

For optimalt resultat bør behandlingen kombineres med regelmessig mosjon, balansert kost, god søvn og rikelig inntak av vann.

Behandlingsperiode
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dager i strekk med like langt opphold, slik at huden rekker å hvile og hente seg inn igjen. Når huden har hentet seg inn igjen kan du fortsette med en ny behandlingssyklus. Fortsett på denne måten, fem dagers behandling og fem dagers hvile, i to måneder. Vi anbefaler at du starter en ny behandlingsperiode med et nytt nålhode med spisse nåler, slik at du ikke skader huden, men får et maksimalt resultat.

En sunn hud
Gjennom å dag etter dag simulere en skade i huden og samtidig forsterke kroppens naturlige helingsprosess og produksjon av nye hudceller vil strekkmerker, andra arr og cellulitter reduseres betydelig. Du vil til og med oppleve at huden din får mer spenst og glans.

Hygiene er vitalt
Som alltid ved behandling med mikronåler, er renslighet mildest talt viktig. Husk å alltid behandle på tørr, frisk og rengjort hud. Forsikre deg om at din Skin Roller er desinfisert. For å gjøre rengjøringen av Skin Roller enklere, anbefaler vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Det er dessuten viktig at du er nøye med hvordan du oppbevarer din Skin Roller. Bruk den medfølgende holderen til nålhodet, slik at mikronålene holder seg rene og intakte.

(Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray følger ikke med, men anbefales på det sterkeste til rengjøring av din Skin Roller. Du kan enkelt legge den til i kassen til redusert pris)

Husk
Ikke gjennomfør behandlinger dersom du:
Har åpne sår i huden
Lider av hudsykdom eller overdrevet arrdannelse (keloider)
Er gravid eller ammer
  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1839-161-0100

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter