Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Swiss Clinic
Self-Tanning Treatment 15 ml

1 Vurderinger
705,-Anb. pris 925,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Swiss Clinics Self-Tanning Treatment er utviklet for å skape den perfekte strålende brunfargen, uten sol. Uansett årstid kan du få en jevn, sunn glow samtidig som huden fuktes og hudbarrieren styrkes. En enkel tostegs-behandling som virker døgnet rundt, utfører magi på huden og gir deg en flekkfri solkysset hud.

For de som vil skape en naturlig og jevn brunfarge enkelt uten å måtte utsette huden for solens farlige stråler.

Hydrating Self-Tan Pads er 25 bomullspads som strykes over ansikt, nakke og utringning på kvelden for å bygge opp en jevn og naturlig brunfarge gjennom natten. Self-Tan Drops er dråper med en pipett som blandes ut med en dagkrem/solkrem for å skape en jevn og naturlig brunfarge, gjennom dagen. Kombinasjonen av disse to produktene bygger opp en jevn og naturlig brunfarge raskt uten å utsette huden for solens stråler.

Rengjør huden din med Micellar Cleansing Gel og påfør deretter en Self-Tan Pad på huden med sirkulære bevegelser. Dette vil fukte huden din samtidig som brunfargen forbedres og pleies hele natten. Self-Tan Pads har en "pillow-proof"-formula, så det er ingen risiko for flekker på puten eller klærne dine. Tilsett et par dråper Self-Tan Drops til dagkremen eller solkremen (solfaktor 30 SPF anbefales) eller påfør oljen rett på rengjort og tørr hud.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020