Talika Pigment Control Anti-Dark Spots Device

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.285,-
Leveres innen 8-14 dager

Det første kosmetiske apparatet som reduserer pigmentflekker, inspirert av lysterapi.

Denne patenterte, kompakte og lettanvendelige enheten kombinerer avsondringen av en 525 nm bølgelengde over et behandlingsområde som er tilpasset for å spesifikt rette seg mot mørke flekker. Med en ionterapifunksjon som er utformet for å forbedre effektiviteten av ansiktskremer/serum med en brightening-effekt. Pigment Controls målrettede funksjoner tar raskt tilbake kontrollen over mørke flekker i ansiktet, på hendene og halsen. Etter 30 dager reduseres pigmenteringen av mørke flekker med opptil 44%. Dag etter dag forsvinner mørke flekker og ansiktet får tilbake sin glød.

  • Grønt lys (525 Nm): fokuserer og regulerer Melanocytt-aktiviteten i huden. Den anarkiske syntesen av melanin er under kontroll, og intensiteten og utstrekningen av misfarginger reduseres.
  • Ioneterapi: ioniske mikrostrømmer øker hudens gjennomtrengelighet, hvilket forbedrer penetreringen og effektiviteten av nøkkelingrediensene i ansikts- og hudprodukter som reduserer pigmentflekker.
  • Mikrovibrasjoner: stimulerer cellulære utbytter.

Passer: Mot mørke flekker/pigmentflekker i ansikt eller på f.eks hender.

Bruk: 1 minutt morgen og kveld, 28 dagers behandling eller i et helt år som en mer langsiktig behandling. Den er ergonomisk og lett å bruke, start den og den aktiveres når den kommer i kontakt med epidermis (huden) og slås av automatisk etter 1 minutt. Kan brukes med eller uten et "spot-reducing"-produkt (krem, serum osv.) som øker effektiviteten av behandlingen. Anbefales ikke for personer som er allergiske mot direkte kontakt med metall (nikkel).

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1631-124-0000

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.