Tan Me

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Tan Me
Spray 6,5% kosmetisk färg 125 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
259,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Disse fås med og uten kosmetisk farge. Med den kosmetiske sprayen vises resultatet umiddelbart ved behandling, og med den transparente sprayen utvikler fargen seg i løpet av 4 timer. Du velger DHA ut fra hvor brun du vil bli. 6,5% er vår lyseste spray og har en duft av kokos, og vår mørkeste spray er 7,5% og har en tropisk duft. 6,5% fås også som CLEAR, det vil si at den ikke inneholder noe kosmetisk farge. Sprayen holder til ca. 25 påføringer i ansiktet eller til 2-3 helkroppspåføringer.

Rengjør/skrubb huden minst 2 timer før påføring for beste resultat. Rist flasken så pigmentene blandes. Spray med en avstand på ca. 30 cm. La sitte i 4-6 timer før produktet skylles av. Vår Tan me spray fungerer også utmerket som en ekstra glow/finish over sminke. Friskes opp annenhver dag.

125 ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter