2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 29 karakterer
3
2
2
4
18
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Klassikar

  Ein favoritt for dotter mi som har brukt den heilt sidan barneskulen. Ypperleg for dei som slit med hårsårhet. Enkel og hendig design. Håret blir glatt og flokefritt. Kule fargar. Ikkje rart denne er populær!
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  tangle teezer er den beste hårbørsten!

  Denne børsten har jeg brukt i så mange år jeg kan huske, å den er super bra! har aldri hvert mer fornøyd med en børste. Den er super bra spesielt for de som er hårsåre! Denne er den eneste børsten jeg kommer til og ha og den kommer jeg til og kjøpe mange flere av og ikke minst gi i gaver for det er en super gave. Alle har bruk for en Tangle Teezer! Jeg har også anbefalt denne børsten for flere og kommer fortsatt til og gjøre det :) Er så glad for at dere har den her inne i flere forskjellige farger og fasonger. :) #konkurranse
  1 liker

Tangle Teezer
The Original
Original Grey Marble

29 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg nyanse

Tangle Teezer er verdens beste hårbørste for å gre ut floker og er prisbelønnet flerfoldige ganger. Dens unike design løser effektivt opp floker uten å skade håret.

Børsten passer for alle ulike hårtyper.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter