Temptu

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Temptu
Air

Bli den første til å vurdere dette produktet
1.519,-Anb. pris 2.039,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Nå har den prisbelønnede airbrushmaskinen TEMPTU Air endelig kommet til Norge!

TEMPTU Air er den raskeste veien til feilfri hud på bare noen sekunder med våre utbyttbare pods. Bruk Airpod foundation, blush, bronzer og highlighter for å skreddersy sminkelooken og få den perfekte og holdbare basen du alltid har drømt om. TEMPTU Air er den første trådløse airbrushmaskinen i verden for rask påføring og perfekt hud uten anstrengelse. Vår patenterte teknologi sprayer ut en mikrofin mist av sminke og dekker porer, fine linjer og misfarginger på huden på bare noen sekunder.

Mulighetene er uendelige med dette alt-i-ett-verktøyet!

TEMPTU Air har vunnet "Product of the year" på Beauty Inked Awards 2015, blitt utnevnt til "Breakthrough product of the year" av Allure Magazine 2017. TEMPTU Air er blitt sett på hundrevis av gallaer og i de fleste tv-produksjonene i USA.

Airpods kjøpes separat.

TEMPTU Air kombinert med våre patenterte, utbyttbare Airpods gir deg:

  • Finfordelt Airflow ™-teknikk som forvandler vår airflow-sminke til en mikrofin mist som smelter sammen med huden din uten striper og linjer for en perfekt finish. Dens fargekorrigerende pigmenter reduserer synligheten av porer, fine linjer og misfarginger med en fjærlett følelse.
  • Med trestegs luftstrøm og Soft Touch-kontrollen kan du justere mengden sminke og tilpasse dekningen: lett, medium eller full dekning. Du kan skjule mindre partier, markere og skape konturer.
  • Oppladbar.

Vanligvis kjøpt sammen

1.763,-
1.735,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter