The Brush Guard

The Brush Guard er en unik elastisk polyestertube som beskytter sminkekostene dine og gjør dem som nye! The Brush Guard lages med en patentert teknikk som gjør den kraftig og stødig, noe som gjør det mulig å endelig tørke sminkekoster opp ned etter vask. Kostene tørker til perfekt form og festet beskyttes mot å sprekke opp, som igjen gir kostene økt livslengde. The Brush Guard er også den perfekte beskyttelsen på reisen, i toalettmappen og i treningsbagen. Tuben kommer i flere størrelser for å passe alle sminkekoster.

Visste du at i en sminkekost samles fett, gammel sminke, døde hudceller, bakterier og smuss? Å ikke rengjøre kostene dine kan forårsake kviser, tette porer og hudormer. En enkel rengjøring med The Brush Guard Squeaky Clean Brush Shampoo vil løse alle disse problemene. Med The Brush Guard Cleaning Kit får du alt du trenger for å ta vare på sminkekostene dine.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter