The Chemistry Brand

Ble opprinnelig lansert som “Hand Chemistry” men har siden blitt utviklet til å omfatte anti-age produkter for både hånd og kropp under varemerket The Chemistry Brand. I stedet for å fokusere på bare fuktighet til kroppen, har varemerket tatt en anti-age posisjon som er et av de mest aktuelle områdene innen hudpleie i dag.

Alle DECIEM produktene er frie for parabener, sulfater, mineralolje, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, animalske oljer, benzalkonium chloride, kulltjærefarger, formaldehyd, kvikksølv, oxybenzone. Om du har spørsmål om noen av ingrediensene vi bruker, vennligst kontakt oss og DECIEM vil svare på dette. Tester ikke på dyr og betaler ikke andre for å gjøre det. På grunn av dette selges ingen av våre varemerker i Kina da de krever dyreforsøk for å få registrere produkter for salg.

DECIEM satser stort på sine sosiale kanaler og har en unik transparent dialog med tusenvis av følgere verden over, noe vi ser som en utrolig styrke.

8 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter