23 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 323 karakterer
18
10
20
66
209
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Veldig bra!

  Denne har gjort mye bra for huden min. Fikk litt sjokk den første gangen jeg brukte den, siden det faktisk svir litt når den er på. Tenkte at dette at det måtte være noe feil, men huden venner seg til den etterhvert, Vær forsiktig, ikke bruk den mer enn 10 minutter og husk solkrem med høy faktor etter bruk! Huden min er mye jevnere og jeg sliter bl.a ikke lenger med "flass" rundt nesen.

  Har faktisk også brukt denne på overarmene, der jeg sliter med mye nupper. Funker kjempebra! De er helt vekk nå.

  #konkurranse
  6 liker
  • for 1 mnd siden
   wooow skall också testa på armarna, har samma som dig :P
   1 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 uke siden

  Useless

  I have used for 3 weeks now and i dont see any result, good or bad. The bad thing is that the cover screws out. Every 2 days i check the bottle and i see it open.
  This product is useless for me!
  3 liker
 • for 1 uke siden

  Hvilke produkter er anbefalt.

  Jeg er plaget med tørr hud som ikke er mulig å legge sminke over. Da kaker sminken seg. I tillegg er jeg plaget med arr, rød uren hud, kvise, store porer og oljete T sone. Jeg har hørt mye bra om the ordinary, men hvilke produkter burde jeg gå for? 😥
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 uke siden
   Hei Marte🌞 Med denne hudpleierutinen morgen og kveld får du godt med fukt, og produkter som hjelper mot store porer, urenheter og som jevner ut huden.

   Squalane Cleanser - Hyaluronic Acid 2% + B5 - Niacinamide 10% + Zinc 1% - 100% Plant-Derived Squalane - Natural Moisturizing Factors + HA

   1-2 kvelder i uken, rett etter du har renset huden, kan du bruke Salicylic Acid Mask i de mest oljete områdene:)
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Ville ikke anbefalt

  Fikk desverre ansregradsforbrenninger i hele annsiktet av dette produktet, jeg tok en patchtest 24-timer før pg reagerte ikke så da tok jeg den i annsiktet å hadde den ikke på lenger enn 4 min. Jeg har verken tørr eller sensetiv hud så det var ganske synd

  #konkurranse
  Liker
 • for 1 mnd siden

  Bra!

  Den ser ganske skummel ut, men den er ikke det. Jeg har den på i maks 10 min (viktig!), og har da ikke fått noe allergisk reaksjon (jeg har ikke sensitiv hud). Den ser ut som blod når du tar den på, så ser ganske skummel ut. Den svir også litt i begynnelsen, men det går fort over. Den har hjulpet meg mye med kviser, og huden min er også silkemyk etter bruk. Anbefaler!
  Liker
 • for 1 mnd siden

  Kjempe god

  Ekstremt fornøyd med produktet!!! #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Helt fin!

  Etter å ha hørt mye om denne masken, trodde jeg den ville svi mer på huden, ettersom jeg har veldig tørr og sensitiv hud. Det syns jeg ikke den gjorde, og jeg legger merke til at jeg får mer glød i huden etter bruk. Har kun brukt masken 2 ganger, så det kan hende at jeg vil få større effekt av den senere, ettersom jeg bruker den flere ganger. Bortsett fra det faktum at jeg fikk glød, syns jeg ikke masken gjorde spesielt mye.
  1 liker

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

323 Vurderinger
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Med 30% alfahydroksysyrer (Glykol-/Melk-/Vin-/Sitron-), 2 % betahydroksysyre (Salisylsyre), Hyaluronsyre, copolymerer , Vitamin B5, svart gulrot og tasmansk pepper.

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer hudens ytterste lag for å lyse opp og jevne ut hudflaten. Betahydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med ytterligere funksjon å motvirke tettheter. Denne kombinerte 32% AHA-/BHA-formulaen gir huden en dypere eksfoliering og virker dermed mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer den ujevn hudstruktur og minsker utseendet av fine linjer.

Bruk: Brukes på kvelden, og ikke oftere enn to ganger i uken. Rengjør ansiktet og tørk huden, brukes ikke på våt hud. Påfør med fingertuppen et jevnt tynt lag over ansikt og hals. La produktet virke i maks 10 minutter. Vask av produktet i lunkent vann. Unngå øyekonturene og kontakt med øynene både ved påføring og når du vasker av. Denne tynne løsningen er tenkt å brukes som en maske og bør ikke sitte lenger enn 10 minutter. Om irritasjon oppstår, avbryt behandlingen og ta kontakt med en hudlege.

(Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

30ml

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

235,-
275,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter