3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 77 karakterer
5
1
6
16
49
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Veldig god

  Huden min har fått en fin glød :)

  #konkurranse
  4 liker
 • for 2 dager siden

  Sol og Glycolic acid

  Jeg ser at det står at man skal være forsiktig med sol ved bruk av Glycolic Acid 7% Toning Solution og at man skal unngå direkte soleksponering i en uke etter bruk av denne toneren. Hva betyr dette? Skal man unngå sol i en uke etter ved første påføring og så kan jeg være i solen så lenge jeg bruker høy faktor og beskytter fjeset? Eller må jeg alltid unngå sol ved bruk av denne toneren? Burde jeg da unngå denne på sommeren?
  Liker
 • for 2 dager siden

  Kombinere ulike program

  Jeg har kjøpt produktene til The ordinary, produktene til uren hud og pigmenter. Går det fint å kombinere disse produktene?
  Liker
 • for 5 dager siden

  Hjulpet meg med kviser!

  Elsker denne! Tar litt av denne på en bommulspadd, som jeg renser huden med hver kveld, etter jeg har tatt av sminken min og vasket huden. Det har hjulpet meg mye med kviser! Jeg får ikke lenger slike dyptliggende kviser! Noen små kviser får jeg fortsatt, men det er blitt mye bedre. (Har også brukt niacymide, som også har hjulpet meg mye med nupper og kviser. Jeg spiser også generelt mye sunnere nå enn før, noe som også kan ha en effekt).
  Liker
 • for 1 uke siden

  Elsker den

  Denne her gjør jobben sin, har brukt den i litt over en uke nå og merker allerede forskjell, gir en fin glød😍, kjempe fornøyd.
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Bra

  Gir en fin glød
  2 liker

The Ordinary
Direct Acids
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

77 Vurderinger
135,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Glykolsyre er en alfahydroksysyre som eksfolierer huden. Denne 7% formulaen tilbyr en mild skånsom eksfoliering for forbedret hudtone med glød. Formulaen forbedrer visuelt også hudstrukturen ved kontinuerlig bruk.

Bruk: Bruk gjerne på kvelden, ikke oftere enn en gang per dag. Etter rengjøring, fukt en bomullspad med løsningen og stryk over ansikt og hals. Unngå øyekonturen og kontakt med øynene. Skal ikke skylles av. Fortsett med ytterligere hudpleieprodukter etter behov. Om varig irritasjon oppstår, slutt bruken og kontakt lege. (Advarsel: Dette produktet inneholder en alfahydroksysyre (AHA) som kan øke hudens sensitivitet mot solen og spesielt risiko for solskader. Bruk et solbeskyttelsesprodukt med SPF til de deler av huden som ikke dekkes av klær. Unngå å eksponere deg for solen ved bruk av dette produktet og i en uke etterpå. Bruk produktet etter anvisningene. Bruk ikke produktet oftere enn anbefalt).

240ml

Vanligvis kjøpt sammen

220,-
375,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter