2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 16 karakterer
2
0
1
5
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Effektivt

  Effektivt produkt som er enkel å bruke og har en bra pris mtp hvor drøy den er i bruk.
  3 liker

The Ordinary
Vitamin C
100% L-Ascorbic Acid Powder 20 g

16 Vurderinger
75,-
Beskrivelse
Ingredienser
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Fint L-Askorbinpulver. Vitamin C er en effektiv antioksidant som virker oppklarende på hudtonen og minsker alderstegn. Dette produktet består av et svært fint pulver av L-Askorbinsyre som synlig virker oppklarende samt gir økt glød og minsker alderstegn. Produktet er utformet for å blandes med andre produkter (utenom de som inneholder Niacinamide eller EUK 134).

Obs! Formatet for denne formelen er en suspensjon av et svært fint L-Askorbinpulver som gir den mest direkte topikale og ekstremt høye konsentrasjonen av C-vitamin. Når du begynner å bruke dette produktet kan du de første 1-2 ukene oppleve en veldig sterk prikkete følelse, uten irritasjon, til huden har bygd opp et høyere toleransenivå.

* Om topikalt C-vitamin brukes som en del av hudpleierutinen skal den påføres ved alternative tider sammen med EUK 134 eller Niacinamide (ideelt med vitamin C på kvelden og Niacinamide på morgenen). Ellers kan EUK 134/Niacinamide påvirke integriteten hos C-vitamin (L-Askorbinsyren).

20g

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-127-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter