Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 10 karakterer
0
1
0
0
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 9 mnd siden

  Valuta for pengene 🤩

  Denne trioen har fått min oljete T-zone under kontroll. Niacinamide er en ingrediens med utallige fordeler, som alle burde inkludere i rutinen sin, og the ordinary sin er er favoritt! Rose hip seed oil har gjenopprettet oljebalansen i huden min og den trekker raskt inn. Og når jeg har brukt salicylic acid 2-3 ganger i uka har det forhindret at jeg har fått nye urenheter 😍

  Alle disse produktene har blitt nye staples i min rutine!! #konkurranse
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 9 mnd siden

  Fungerte ikke for meg

  Kjøpte denne pakken ettersom jeg har litt uren og oljete hud, og håpet at disse produktene skulle hjelpe meg å bli kvitt disse problemene. Etter ca. en uke med bruk fikk jeg flere store og vonde kviser. Mistenkte først rosehip oil, ettersom at det er en olje og jeg har oljete hud, så jeg sluttet med den. Men problemene mine vedvarte og etter litt googling fant jeg ut at mange reagerte på niacinamide. Noen sa at det de opplevde var 'purging', der huden kvitter seg med all 'dritten', og en vil etterhvert bli kvitt kvisene og få effekt av produktet. Jeg synes at kvisene var så plagsomme og sjenerende at jeg ikke tok sjansen på at det kun var purging, sluttet dermed med produktet, og kvisene forsvant. Det eneste produktet fra denne pakken som fungerte for meg var salicylic acid, som jeg nå bruker hver morgen før fuktighetskrem. Ellers bruker jeg glycolic toner, AHA 30% + BHA 2% peeling solution, og hyaluronic acid fra The Ordinary og er veldig fornøyd med disse produktene. Så anbefaler alle å prøve seg frem med The Ordinary for å finne ut av hvilke produkter som passer best for deg. #konkurranse
  2 liker

The Ordinary
Balance Your Oily Skin

10 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Tre produkter som hjelper deg med å balansere uren hud ved å fjerne urenheter og hudormer. Hjelper også til med å forbedre aknearr.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

Salisylsyre er en betahydroksysyre som eksfolierer huden. Denne 2% formulaen hjelper til med å eksfoliere porenes innvendige vegger for å motvirke urenheter, samt gi en oppklarende effekt på huden ved regelmessig bruk.

Advarsel: Dette produktet inneholder en beta-hydroxy-syre (BHA) som kan øke hudens følsomhet for sol, og spesielt øke risikoen for solbrenthet. Bruk solkrem, beskyttende klær og unngå soleksponering ved bruk av dette produktet og en uke etterpå.

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil 30ml

Denne formelen inneholder 100% kaldpresset og økologisk nypefrøolje. Nypefrøolje er rik på linolsyre, linolensyre og provitamin A, som alle brytes ved utvinning med varme. Prosessen med å utvinne kaldpresset olje er kompleks, men gjør at man kan bevare oljens egenskaper som å redusere tegn på hudens aldring og mange andre hudtilstander.

The Ordinary Niacinamide 10% + ZINC 1% 30ml

Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minske inntrykket av urenheter og tettheter. En 10% konsentrasjon av dette vitaminet i kombinasjon med sinksalt av pyrrolidon karboksylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen.

Bruk:

Morgen: The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Påfør som serum etter eventuelt ansiktsvann. Påfør deretter The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% over. La synke inn og påfør deretter passende ansiktskrem.

Kveld: Påfør The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% som serum og følg opp med The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil over. Avslutt med passende ansiktskrem.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter