Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

The Ordinary
Balance Your Oily Skin

4 Vurderinger
225,-

Tre produkter som hjelper deg med å balansere uren hud ved å fjerne urenheter og hudormer. Hjelper også til med å forbedre aknearr.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

Salisylsyre er en betahydroksysyre som eksfolierer huden. Denne 2% formulaen hjelper til med å eksfoliere porenes innvendige vegger for å motvirke urenheter, samt gi en oppklarende effekt på huden ved regelmessig bruk.

Advarsel: Dette produktet inneholder en beta-hydroxy-syre (BHA) som kan øke hudens følsomhet for sol, og spesielt øke risikoen for solbrenthet. Bruk solkrem, beskyttende klær og unngå soleksponering ved bruk av dette produktet og en uke etterpå.

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil 30ml

Denne formelen inneholder 100% kaldpresset og økologisk nypefrøolje. Nypefrøolje er rik på linolsyre, linolensyre og provitamin A, som alle brytes ved utvinning med varme. Prosessen med å utvinne kaldpresset olje er kompleks, men gjør at man kan bevare oljens egenskaper som å redusere tegn på hudens aldring og mange andre hudtilstander.

The Ordinary Niacinamide 10% + ZINC 1% 30ml

Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minske inntrykket av urenheter og tettheter. En 10% konsentrasjon av dette vitaminet i kombinasjon med sinksalt av pyrrolidon karboksylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen.

Bruk:

Morgen: The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Påfør som serum etter eventuelt ansiktsvann. Påfør deretter The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% over. La synke inn og påfør deretter passende ansiktskrem.

Kveld: Påfør The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% som serum og følg opp med The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil over. Avslutt med passende ansiktskrem.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019