8 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 309 karakterer
19
11
12
46
221
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Elsker

  Elsker 🥰

  Hjelper på mørke pigmentflekker. Virker som de forsvinner fortere en vanlig ( får lett merker)

  Prisen er fantastisk 🤩

  #konkurranse
  7 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 4 mnd siden

  Fungerte ikke for meg

  Prøvde denne som en del av en pakke fra The Ordinary som skulle hjelpe med uren hud. Fikk store og vonde kviser etter ca. en uke med bruk. Jeg googlet litt, og fant ut at mange opplever bivirkninger ved bruk av niacinamide, men at for en del er dette kun 'purging', som betyr at huden kvitter seg med all 'dritten', og at det ville gi seg etter ett par uker. For meg var kvisene så vonde og sjenerende at jeg ikke tok sjansen på fortsatt bruk og sluttet derfor med produktet. Men har gode erfaringer med andre The Ordinary-produkter, så anbefaler å prøve deg litt frem for å finne ut av hva som er best for deg. #konkurranse
  4 liker
 • for 1 uke siden

  Fungerer faktisk!

  Den siste uken har hudpleierutinen min vært cleanser + la dette serumet ligge på i 3 min alene + fuktighetskrem, morgen og kveld, og jeg ser allerede tydelige forandringer. Porene jeg hadde på kinnene er blitt mindre, de hundrevis av blackheadsene har også minsket i størrelse og ser nå ut som mange små, lyse føflekker, fremfor store, svarte jævler. Huden blir litt blank/shiny etter påføring, men det roer seg etter hvert. Vil absolutt anbefale om du sliter med de samme tingene! Men vær flink å gjøre hud-rutinen både morgen og kveld, hver dag.
  3 liker
 • for 4 uker siden

  Kanskje The Ordinary sitt beste produkt?

  Supert niacinamidprodukt til en fantastisk pris. Kan måle seg med langt dyrere produkter. Hvis du ikke fordeler det godt nok utover huden kan det av og til tørke litt oppå og flasse av, men det er en bagatell.
  5 liker
 • for 1 mnd siden

  Fornøyd

  Fornøyd etter noen ukers bruk
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Better then expensive product

  I have tried so many products that are high in price but unfortunatly not good for skin. This is a very cheap but good as well. I have dry sensitive skin but it does not irritate my skin and zinc 1% Even help to lighten skin tone i have buy it again and its my favoritt product.#competition#konkurranse
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Veldig fornøyd.

  Har nettopp kjøpt denne, er foreløbig veldig fornøyd.
  3 liker

The Ordinary
More Molecules
Niacinamide 10% + Zinc 1% 60 ml

309 Vurderinger
125,-Anb. pris 145,-

Velg størrelse

60 ml30 ml
Beskrivelse
Ingredienser
Formula med høye konsentrasjoner mineraler og vitaminer som motvirker urenheter. Høykonsentrert formula med vitamin og mineral mot blemmer og urenheter. Niacinamide (Vitamin B3) viser seg å redusere synligheten av urenheter/blemmer og tilstopninger. En høy konsentrasjon på 10% av dette vitaminet støttes av sink salt fra pyrrolidone karboxylsyre for å balansere talgproduksjonen. Uavhengige studier antyder at Niacinamid også har effektive lysnende egenskaper.
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-112-0060

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter