10 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 517 karakterer
26
22
16
83
370
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Serum på sitt beste!

  Dette er favoritt serumet mitt! ELSKER ELSKER ELSKER.

  Jeg har brukt den nå i cirka 5 måneder morgen og kveld og huden har ikke vært bedre før. Huden ser ren ut, føler myk og glatt, minimalisert rødhet, porer og kviser.

  Sink mineralet kjenner jeg til fra tidligere som kosttilskudd og den virkelig helbreder huden i dette serumet.

  Den er så fantastisk at jeg har bestilt enda en serum flaske, neste redd for å gå en dag uten.

  Det første gang jeg bruker et produkt fra The Ordinary og er mega fornøyd, har jeg bestilt med en hel pakke med forskjellige produkter fra dette merket.
  11 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 9 mnd siden

  Fungerte ikke for meg

  Prøvde denne som en del av en pakke fra The Ordinary som skulle hjelpe med uren hud. Fikk store og vonde kviser etter ca. en uke med bruk. Jeg googlet litt, og fant ut at mange opplever bivirkninger ved bruk av niacinamide, men at for en del er dette kun 'purging', som betyr at huden kvitter seg med all 'dritten', og at det ville gi seg etter ett par uker. For meg var kvisene så vonde og sjenerende at jeg ikke tok sjansen på fortsatt bruk og sluttet derfor med produktet. Men har gode erfaringer med andre The Ordinary-produkter, så anbefaler å prøve deg litt frem for å finne ut av hva som er best for deg. #konkurranse
  5 liker
 • for 1 uke siden

  Nybegynner :-)

  Hei. Jeg kjøpte i dag Niacinamide 10% + zinc 1, Hyaluronic Acid 25 + B5 og Azelaic Acid Suspension 10%. Jeg har noe urenheter, og lurer på om jeg kan bruke alle disse tre produktene sammen morgen/kveld?
  Liker
  • for 1 uke siden
   Ja, de kan brukes sammen:) Jeg elsker Niacinamide+Azelaic-kombinasjonen!
   Niacinamide og HA kan fint brukes sammen både morgen og kveld, men Azelaic Acid bør du bare bruke på kvelden. Rens huden og bruk de to vannbaserte serumene først (jeg anbefaler HA før Niacinamide hvis huden er litt dehydrert, men begge veier går fint), og så Azelaic Acid før du avslutter med fuktighetskrem. Azelaic Acid gjør huden mer sensitiv for sollys, så det er lurt å bruke solfaktor 30 eller mer når du er utendørs. Det gjelder forsåvidt alltid, ikke bare når man bruker sensitiverende produkter. Lykke til!:)
   Liker
 • for 1 uke siden

  Kombinere med dermalogica?

  Hei! Jeg lurer på om man kan bruke The ordinary produktene sammen med Dermalogica sin Active moist krem? :)
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 uke siden
   Hei Hanne 🙋🏼‍♀️ Det er bra futt i mange av The Ordinarys produkter, og det er viktig at du ikke overanstrenger huden din. Noen viktige basekunnskaper:
   Vær forsiktig med å blande kraftfulle ingredienser med hverandre (rene c-vitaminer, syrer, a-vitamin/retinol/retinoider og sterke antioksidanter). Unngå å bruke produkter fra andre merker om de inneholder SYRER (ph-verdien kan rote det til). Unngå å bruke produkter fra ulike merker om de inneholder A-VITAMINER (dvs. retinol, retionid osv). De anbefaler generelt å ikke bruke/blande andre merker med The Ordinary ettersom de inneholder såpass mange aktive ingredienser.✨ Dette var hverken et ja eller nei svar, men spør gjerne igjen om det er noe annet du tenker på😎
   Liker
 • for 2 uker siden

  Vanlig eller uvanlig reaksjon?

  Har brukt produktet i to ukers tid, og i starten merket jeg ikke noe annet enn noen få kviser. Nå flasser jeg rundt nesen og i munnvikene. Jeg brukte c-vitamin kremen etterpå, og sluttet med det da jeg leste at man ikke skulle gjøre det. Jeg har ikke brukt produktet på 4 dager, kun rens og fuktighetskrem. Prøvde igjen i dag, og etter en times tid begynte jeg å flasse rundt nesen igjen. Er dette huden som kvitter seg med noe, eller er det allergi? Det er kun rundt nesen og i munnvikene. Det svir en god stund etterpå også.
  Liker
 • for 3 uker siden

  The OrdinaryMore Moecules Niacidamine 10% + Zink 1%

  Dette er ett vidunderprodukt !!Fikk en flaske av en venn.Jeg har brukt dette middel i en måneds tid nå..Jeg ser at mine porer er blitt mindre!!!Det er helt utrolig!!Meget rimelig ett skjønnhetsprodukt og det funker!!Slet med kviser acneutbrudd i mange år -I dag er jeg 67 år..Huden min har aldri sett bedre ut!Bruker ingen sminke når jeg skal ut og gå meg en tur!!Ønsker dere alle en flott dag !!!Masse klemmer sendt!!#konkurranse
  4 liker
 • for 1 mnd siden

  Spm

  Når får dere inn 60ml flaskene igjen?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hei Jenani😎 60ml er ute av vårt sortiment, så den får vi dessverre ikke inn igjen med det første. Ønsker deg en fin dag🌞
   Liker

The Ordinary
More Molecules
Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml

517 Vurderinger
75,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Usikker på hvilke produkter som passer for deg? Sjekk ut vår Guide for The Ordinary.

Niacinamid (vitamin B3) har påvist effekt for å minske inntrykket av urenheter og tettheter. En 10% konsentrasjon av dette vitaminet i kombinasjon med sinksalt av pyrrolidon karboksylsyre (PCA) balanserer talgproduksjonen.

Bruk: Påfør over hele ansiktet morgen og kveld før rikere kremer.

30ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-112-0030

Vanligvis kjøpt sammen

192,50
287,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter