5 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 62 karakterer
4
1
2
14
41
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  God verdi

  Gjør det salicylic acid gjør. Konsistensen på produktet egner seg dessverre ikke spesielt godt som et serum, i allefall på min hud. Grei å bruke over utsatte områder eller direkte på kviser. Ikke et vidunderprodukt, men gode ingredienser og ren hudpleie for få kroner #konkurranse
  4 liker
 • for 4 mnd siden

  Bra på kviser

  Funker dritbra til å tørke ut kviser! Produktet er drøyt, så jeg regner med å ha denne flasken lenge! Rimelig også.

  Edit: Den er sterk og jeg er blitt litt redd den da jeg fikk en allergisk reaksjon en gang hvor huden begynte å flasse/elveblest. Så den er potent! Anbefaler å ta en patch test først, hvor du tar litt på hånden/armen og ser hvordan huden responderer over en periode på 24 timer.
  3 liker

The Ordinary
Direct Acids
Salicylic Acid 2% Solution 30 ml

62 Vurderinger
55,-
Beskrivelse
Ingredienser
Salisylsyre er en betahydroksysyre som eksfolierer huden. Denne 2% formulaen hjelper til med å eksfoliere porenes innvendige vegger for å motvirke urenheter, samt gi en oppklarende effekt på huden ved regelmessig bruk.

Bruk: Påfør en liten mengde morgen og kveld lokalt på urenheter, eller en liten mengde over hele ansiktet for en klarere hud ved kontinuerlig bruk. Unngå øyepartiet og direkte kontakt med øynene. Skal ikke vaskes av. Påfør deretter ytterligere hudpleieprodukter etter behov. Dersom irritasjon oppstår, avslutt bruken og kontakt lege. Patchtest anbefales før bruk. Se guiden nedenfor for hvordan det utføres. Hold utenfor rekkevidde for barn.

Advarsel: Dette produktet inneholder en beta-hydroxy-syre (BHA) som kan øke hudens følsomhet for sol, og spesielt øke risikoen for solbrenthet. Bruk solkrem, beskyttende klær og unngå soleksponering ved bruk av dette produktet og en uke etterpå.

Hvordan man utfører en patchtest hjemme: Patchtest er en enkel måte å se om du reagerer negativt på et nytt produkt. Det anbefales å utføre en patchtest før man inkluderer et nytt produkt i hudpleierutinen. Vi har lagd en generell guide for hvordan du utfører en patchtest. – Påfør en liten mengde av produktet på et renset område på underarmen. – La området være tørt, helst dekket med et plaster eller bandage. – Etter 24 timer, fjern plasteret og rens av produktet. Hvis rødhet, varme, blemmer eller irritasjon har oppstått i løpet av testen, ikke bruk produktet. Vær oppmerksom på at patchtesten kun brukes for å se de første reaksjonene til produktet, og garanterer ikke lignenede resultater når produktet påføres andre områder på kroppen (inkludert ansiktet) eller etter kontinuerlig bruk. Testen tar ikke hensyn til underliggende forhold og bør ikke brukes til diagnose av hypersensitivitet eller allergisk kontakteksem. Hvis du er bekymret for å bruke et nytt produkt, kontakt en hudlehe før bruk.

30ml .  
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019