Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

34 Vurderinger
55,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Salisylsyre er en betahydroksysyre som eksfolierer huden. Denne 2% formulaen hjelper til med å eksfoliere porenes innvendige vegger for å motvirke urenheter, samt gi en oppklarende effekt på huden ved regelmessig bruk.

Bruk: Påfør en liten mengde morgen og kveld lokalt på urenheter, eller en liten mengde over hele ansiktet for en klarere hud ved kontinuerlig bruk. Unngå øyepartiet og direkte kontakt med øynene. Skal ikke vaskes av. Påfør deretter ytterligere hudpleieprodukter etter behov. Dersom irritasjon oppstår, avslutt bruken og kontakt lege. Patchtest anbefales før bruk. Se guiden nedenfor for hvordan det utføres. Hold utenfor rekkevidde for barn.

Advarsel: Dette produktet inneholder en beta-hydroxy-syre (BHA) som kan øke hudens følsomhet for sol, og spesielt øke risikoen for solbrenthet. Bruk solkrem, beskyttende klær og unngå soleksponering ved bruk av dette produktet og en uke etterpå.

Hvordan man utfører en patchtest hjemme: Patchtest er en enkel måte å se om du reagerer negativt på et nytt produkt. Det anbefales å utføre en patchtest før man inkluderer et nytt produkt i hudpleierutinen. Vi har lagd en generell guide for hvordan du utfører en patchtest. – Påfør en liten mengde av produktet på et renset område på underarmen. – La området være tørt, helst dekket med et plaster eller bandage. – Etter 24 timer, fjern plasteret og rens av produktet. Hvis rødhet, varme, blemmer eller irritasjon har oppstått i løpet av testen, ikke bruk produktet. Vær oppmerksom på at patchtesten kun brukes for å se de første reaksjonene til produktet, og garanterer ikke lignenede resultater når produktet påføres andre områder på kroppen (inkludert ansiktet) eller etter kontinuerlig bruk. Testen tar ikke hensyn til underliggende forhold og bør ikke brukes til diagnose av hypersensitivitet eller allergisk kontakteksem. Hvis du er bekymret for å bruke et nytt produkt, kontakt en hudlehe før bruk.

30ml .  
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2328-113-0030

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
130,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
155,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.5

Basert på 34 karakterer
2
0
2
6
24

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019